SQLyog Community -Kao što piše u naslovu ,imam problem sa spajanjem na bazu pomoću SQLyog Community programa,javlja grešku vidi na slici
Preko PhpMyAdmin 3 uredno se ulazi u bazu.U čem bi mogao biti problem ?!
Dosad sam imao bazu i uredno se spajao na bazu preko stranice,no sad sam promjenio bazu ali ostao kod istog hostera i tu sad ta ista stranica se nemože spojit na bazu kao ni sami program
Unfortunately external database connections are not supported on our service due to security reasons. You can manage your databases via phpMyAdmin 2 or 3, links to which are provided in the Hosting Control Panel.
External database access can be set up on any of our VPS offers.
Feel free to reopen this ticket in case you have more questions or you need further assistance.
Thank you for choosing our services
Ne razumijem baš kako je to sad vanjska baza a kreirana je u njihovom C panelu.
Promjenio sam server stranice kompletno,no ostao sam i dalje na ATSPACE hostingu kao i prije,naravno tu sam napravio novu bazu i sad ona nikak da profunkcionira,sve ostalo radi ok. Baza podataka je problem.
Ranije sam imao hostname:fdb2.atspace.me , a sad je hostname:pdb18.atspace.me ,samo u tome je razlika.
Hvala za svaku pomoć.
Nije u pitanju vanjska baza nego vanjske konekcije, odnosno konekcije na bazu sa udaljenih racunara, u ovom slucaju tvog desktopa. Mozes se konektovati na bazu samo sa njihovih servera.