Sranje se dogodilo

Sranje se dogodilo napravio sam novi web :cyber:

URL:
http://www.ludorije.com

Naslov i opis weba moguće vidjeti na samoj stranici pa da ne kopiram.
Web je rađen na custom CMSu i dizajnu. Išlo se na jednostavnost i elegantnost (css).

Na webu je moguće prijaviti naj web cool tjedna, također moguće je dodati sranje, isto tako ukoliko imate kakve reklame, akcije, nagradne igre ili bilo što neki članak, sponzorirat ćemo vijest slobodno pošaljite.

Hey stvarno si napravio sranje :smiley: hehe šala :smiley:

Izgleda solidno, pregledno za ono što je namjenjeno.

  • malo mi je teško čitati ova crna slova na zelenoj pozadini

  • ovaj FAce fun box probaj malo stilizirati isto tako i komentare, može im se prosljediti da koriste exereni css pa možeš napraviti override css i stilizirati to sam ja napravio na svojem blogu.

  • hmm str dodaj stanje ovo bijelo mi nikako ne paše neznam. i pomaklo ti se za margin-top: 4px;

  • možda si su ove reklame kladionica, sex i te gluposti da stvaiš breadcrumps jer sam ja prvo zabrijao da je to breadcrumps pa gledam wtf.

  • osobno ne preferiram previše fontova i 100 boja. recimo imaš na lijevom stupcu naslove u georgi ili nešto tako a u desnom verdana onda je u ljevooom stupcu sadržaj Trebuchet MS, neznam baš. I vidio sam da si za skoro sve definirao koji font, probaj to malo globalizirati. ne raditi specifično za svaki dio.

a onako izgleda pristojno, no trebalo bi se tu još malo pozabaviti. uživaj

Hvala.
Dalje mišljenja…

Podsječa me na lh, super dizajn i sve. Samo, ja bi se odrekao slogana ‘sranja’ jer google to ne voli, možda je to razlog što ne vidim adsense a etarget nije zamjena, u qurcu su skroz.

Na lh možda zbog kategorija, imaju sličnosti.
Etarget sam stavio čisto tako da je, ubuduće nadam se nekom dobrom marketingu, no vidjet ćemo. Sajt je ionako s gušta napravljen na hrvatskom tržištu, a na stranom tržištu se radi za kruh.

Čini mi se malo amaterski, možda da si kupio neku dobru CMS temu i postavio je? Izbor boja mi je nekako pogrešan, ali u svakom slučaju imaš talenta koji je potrebno dalje razvijati.
Sadržaj neću komentirati :slight_smile:

Ja bi umjesto šugavog fejsbuka ispod clipa ponudio ostale filmove. Vjerojatno bi duže zadržao ekipu na stranici. Meni se site sviđa i ideja, samo treba trpati novi sadžaj :vipme:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja