Sta mislite o domenu 24sata.in?

Pozdrav,

Interesuje me vase strucno misljenje o domenu 24sata dot in, sto se tice brendiranja seo i svega ostalog, ja licno mislim da je bolji od 24sata info kraci je i ima imput isti “in” sto aludira da je neko u toku dogadjaja 24sata in. Eh to je moje misljenje, sad me interesuje sta vi mislite o istom. Hvala unaprijed.

nisam nesto za nacionalne domene :slight_smile:

pa dobro slazem se s tobom u neku ruku, zato sam i postavio ovdje pitanje, dakle da li je isto kao hr,ba,rs ovi si predhodni nemaju konotaciju koja aludira na nesto, dok kratica “in” ima, dakle 24 sata u vijestima ili uvijek ste in (informisani) itd. Sad ne znam kako bi proslo kod SEO za nase zemlje posto je u pitanju “indija”, ili to nema veze. Vrijedi li ulagati :slight_smile:

sta uopce mislis napravit na toj domeni?

:slight_smile:

@cbr dobro si rekao “mislim” dakle ona je potencijalna, mene interesuje sta vi mislite o imenu, pa nikad se ne zna mozda neki magazin ili news portal ko ce ti znati, znam da toga ima masa ali eto interesuje me vase misljenje o samom domenu.

Brate ja i ti smo isti, kupujemo domene a nista fino na njima :smiley:

24sata.in bi bio jako loš izbor domene za news portal. Ekstenzija .in je za Indiju, i što se tiće SEO-a sigurno bi ti .info bolje rangirala izvan Indije nego .in. Možeš biti dobro rangiran i izvan Indije sa .in, ali ako je dobar website i slaba konkurencija. Za termin “24 sata” nemaš šanse, isto kao niti za termine koje “gađa” originalni 24 sata.

1 Like

@mitok hvala dobar odgovor. @amardugi ne kupujem domene, intersuje me ime samo i eto analiza neka :slight_smile:

Slažem se s gorespomenutim.
Domena je bezvrijedna iz jednostavnog razloga što bi, u slučaju eventualniog uspjeha - ostao bez nje, nakon tužbe 24 sata. :frowning:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey