Šta se krije iza ovog?

Inače sajt je bio, ne znam da li je i sada jednog člana odavde.

sajt my-wallpapers je u pitanju, zanima me kako da se prijavi ovo, posto ni ne vidim iks niti oglas, neki sakriveni kod ili sta vec.

Šta bi točno prijavio? Loš engleski jezik, download wallpaper banner, google text oglase?

iza banera su stavljeni google oglasi, to bih tacno, i nije jedino mesto gde je tako uradjeno i sad vec mnogo iritira.

a zasto bi ti prijavljivao to pusti vlasnika stranice da radi, ako zloupotrebljava adsense google ce to sam da primjeti i njemu od isplate nece bit nista. a ti jednostavno idi na drugi sajt da trazis to sto ti treba :smile:

uz sve duzno postovanje, ne radi se to tako. ali to je tvoje misljenje. moje je drugacije, narocito ako sam radio ispravno i bio isplacen od ljudi koji placaju te reklame. ako me razumes :smile:

Zato što će kad-tad Google zbog ovakvih i onih što skupljaju jedino posjetu sa facebooka udariti ban na naše područje s time da će i one što pravilno rade zafrkati, eto o čemu se radi. Masovno to rade naše stranice. Između ostalog traffic koji ostane pola minute najduže (primjer: facebook samo) uništava stranicu, i Google ne voli to. Sadržaj mora biti interesantan da bi korisnik uočio i reklamu pored i bio zainteresovan, a ne samo pogledao sliku kako Obama drži k i zatvorio. Nego šta prijavljivati.

Pa za nase podrucje vec je i tako klik koji dodje sa facebooka najnizi moguci, tj. 0.01 cent,ne moze gore od toga.

Nisam mislio na klikove, već na korištenje same usluge, AdSense. Nije da imaju koristi neke prikazivanjem reklama na našim domaćim stranicama, jer je to dno dna sve, i zarada je minimalna.

google nece nikad udariti ban na neku regiju samo zato sto dosta stranica zloupotrebljavaju adsense kad ih recimo sve zajedno skupis nemaju ni lupam 10% posjeta koliko ima index i veliki portali i normalni sajtovi koji rade sve ispravno. slazem se da google voli vise kvalitetan traffic a ne smece sa fb ali i to ne znaci ban jer ima mnogo velikih sajtova koji dovode milijune posjeta sa fb pa nemaju probleme. a kao sto kaze drmrgood jadnije ne moze biti nas traffic i klikovi su svakako sica. oni ce sami primjetit i njemu nema nista od isplate, mozes ti prijaviti i opet taj isti sajt ce radit ko zna koliko dugo, ali ajde radi sta god ti mislis

hajde onda da vidimo šta će biti, ne kažem da onaj sajt dovodi sa fb nego da krije kod iza slicice i cak dela teksta u opisu pozadine. to nije u redu i niko me nikad nece uverit da jeste i da samo treba cutati i bice u redu. a trebalo bi i ti da ga prijavis :smile: mozda je i tebe google isplacivao

Nije mi jasno što točno bi prijavio jer nisam vidio da krši pravila adsense-a.

idi na sajt pa pogledaj neku pozadinu, ispod ces videti ovaj baner download a u njemu je skriven adsense kod koji prelazi tako skriven cak i na tekst ispod koji opisuje pozadinu.

https://support.google.com/adsense/troubleshooter/1190500?hl=en

1 Like