Neznam ja cemu sluize te baze, ali ja mogu napraviti i naci baze svega i svacega… ali to ne radim jer mislim da nema kruha. Jednom sam napravio WSO s leads, ljudi su si sami pravili baze preko jedne stranice pa su onda kontaktirali klijente telefonom.
To mi je jedini razlog, pa sad ako tvoje baze imaju telefon onda mozes prodat nekom tko ce unajmit cold callere.
60.000 je jako mala baza Sumnjam da mozes s time nesto … to je vecinom zastarijelo. Govorim iz iskustva … jer je jedan moj klijent znao kupovati takve baze za newslettere … pa je jedno 60-70% mailova bilo neispravno - u smislu “gramatike - formata” i aktualnog postojanja.
Ali ovo nije samo email baza, nego full podaci i to ne nasumični nego strogo iz medijske US branše.
Možda bi se dala složiti kakva poslovna mobile aplikacija za ekipu iz wall streeta, novinare…
Ameri su blesavi, kupuju šta im treba i šta im ne treba.
Provjerao sam podatke nasumično, to su točni oficijalni podaci zaposlenika medijskih i press US institucija.
Najbolja je prica za startupe zato sto oni ceo dan jure to.
Postavi dobar landing page, odradi dobar copy, meri i optimizuj konverziju. Nadji kanal koji ti donosi dobar ROI i napravi pare.
Nakon toga mozes da unapredis pricu tako sto ces im napraviti email sender na sajtu i naplacivati kompletnu uslugu. Ako prica postane popularna imas brda novih nacina za zaradu posle.
Ali pre svega testiraj. Posalji 20 mejlova nekim startupima da vidis kako ce reagovati. Imas na angel.co listu svih startupa sa mejlovima.