Što s domenom, prodaja, partnerstvo ili nešto treće?

Pozdrav svima,

Ako je kriva tema ili nešto slično, slobodno premjestite ili recite ako nešto ne valja. Znači prije nekog vremena sam ugrabio domenu, te ono što ja smatram, jako dobrog imena, vezano je općenito za turizam, povijest, apartmane, praktično sve može proći, jer ime obuhvaća stvarno širok raspon možebitnih niša, te se može opredijeliti za samo jednu stvar, tipa apartmane, ili se može sveobuhvatno složiti na jednu stranicu.

Nažalost mislio sam da ću imati više vremena da se u potpunosti posvetim razvoju svoje stranice, ali eto život, obaveze su me nagnale da trenutno stopiram projekt. Znači trenutno imam samu domenu, nikakav hosting niti tema nisu kupljeni. Razmišljao sam možda o partnerstvu ili čak tražiti sponzore ali kažem, manjak vremena pa nisam ništa pokušavao. Ovako ako je netko zainteresiran za moguću kupnju kažem sve na PP, o cijeni nisam razmišljao ali eto ako se nekome svidi mislim da se možemo bez problema dogovoriti, čak i da je netko za nekakvo partnerstvo dalo bi se popričati o tome, samo nisam siguran koliko bih ja uspio tu doprinijeti zbog navedenih razloga. A na kraju ako baš nitko ne bude zainteresiran voljan sam pokloniti domenu mladim snagama uz uvjet da barem pokušaju nabaciti kakvu priču i pozadinu oko toga, jer stvarno vjerujem da uz malo brige i vizije se može uspjeti.

Kada bi se projekt usporedio sa životom, kupovina domene bi bila ekvivalent ljubavnoj predigri.

Domena košta recimo 10$, a u “ostatak” projekta treba uložiti još nekoliko nula :slight_smile:
Možda griješim, ali na temelju domene nećeš sklopiti partnerstvo niti će pohrliti sponzori.
Jedino ako si kupio uber vrijednu domenu što sumnjam.

2 Likeova

Imas jedan dobar domaci sajt koji se bavi domaingom tj. honorarniposao.net

Inace, najbolja solucija je po meni da tu domenu odmah prodas, ako je smatras vrednom.

Sto se tice pokretanja projekta, ne znam sta bih ti rekao jer nam nisi dao sve informacije. Neki od parametra koji ti mogu dati odgovor na to pitanje su: koliko si ti strucan za tu neku odredjenu nisu, koliko si novca spreman uloziti …

1 Like

Ma jasno mi je, shvaćam ja da je mala šansa da je netko zainteresiran, ali eto mislim da je domena stvarno solidna, te da ima neću reći ajde potencijala, ali uz ponešto financijskog ulaganja i znanja za razvoj tako nečeg, apsolutno ima šanse za proboj.