Strane Visa kartice koje rade sa PayPal-om

Pozz

Zanima me dali postoji neka kartica da nije iz HR, da se može povezat s PayPal-om, da mogu dizat novce s bankomata i plaćat preko nje, i uplaćivat novce na nju ?

Ovo su kartice koje možeš povezati sa PayPal-om: Visa, MasterCard, Discover, ili American Express. I sve do jedne možeš imati u HR. Možeš zatražiti, ako još dodjeljuju PayPal Prepaid MasterCard.
PayPal-Prepaid-MasterCard-Image
Zaključak: Ne postoji.

Ovo sam već probo na paypal-u ali nemogu je dobit, neznam zašto, otvori mi stranicu, ali kad se logiram piše da stranica ne postoji. Evo linka https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard

1 Like

meni preko tvog linka neradi…

Evo ovdje link :https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/credit-line-and-card-services

Ako već planiraš uzeti proči malo pa i nas obavjesti na forumu koja je dobra za sta :slight_smile:

Pogledo sam to i piše da je samo za US kao što možeš vidit u linku poslije domene /.

Pogledo sam i na njihovom forumu gdje je neko pito za EU i odgovorili su da je trenutno samo dostupno u US ali post je iz 2015 godine.

Našo sam i na ovoj stranici nešta samo neznam kolko je to sigurno https://www.leupay.eu/, nema provizije za održavanje, otvaranje, pos plaćanje, online plaćanje.

Nisam siguran za kartce, ali Transferwise nudi Borderless paket sa kojim mozes otvoriti paypal u UK, US, AU sa bankovnim racunom gdje mozes povuci kes a posle toga wire transfer na svoj devizni racun