Stranica u React.js kao preduvjet

Dakle neki dan dogovorim updejt tj prebacivanje prastare stranice na WordPressu iz 2015 na listu instalaciju i sve kako spada bez ikakvih dodataka its. Dakle dizajn kako je bio, podebljati SEO i sve kako spada ako treba litespeed server,cdn itd.

Onda tu dobijem email
“da li stranica može biti rade na u React.js???”

Naime U priču se uvela jedva punoljetna osoba bliska gospodinu i idemo iz početka…

Naravno da može no ni po jednoj stavci to nije ikakva potreba ni apsolutno nikakva preporuka.

I što sad opet pokušati educirati ekipu koju valjda ne možeš pomaknuti sa mjesta ili napraviti mu baš to stranicu u reactu pa neka pukne gdje pukne.

Dajte mi objasnite u kojem slučaju to bi bilo dobro riješenje?

Očekuje da i sami uređuju web naravno nitko nema pojma ni što alert znači.

U nijednom slucaju a pogotovo je tricky za SEO.

1 Like

Nije sramota reći ne.

1 Like

Danas se javili nakon kraćeg emaila s par primjera jednog i drugo, i odlučili su se na WP makar sam bio spreman i čisti react/css raditi ali zaista nakon onog što znam da trebaju nije mi imalo smisla.

Cilj je da je stranica landing page za oglase i cijelu priču, ta ima opciju da sami nešto uredđuju, te da potencijalno se gradi jači seo po tematici.

Mislim da sam dobro preporučio, i valjda dobro objasnio.

Pa no mislio sam da sam ostario pa da sam fulao neku priču, jer ovu koju sam čuo, nisam vjerovao u vezi Adwords i react.js, to je negdje krivo izvučeno iz konteksta očito, pa memorirano krivo kao neki standard. Valjda=? :wink:

Pa iskreno ne bi mi se radilo, jer je overkil za ovo što se traži. Ali eto ako klijent želi bio sam spreman, no opet morao sam proći objašnjavanje jednog i drugog naspram cilja.

Ako nije tajna, kako dolazis do klijenata, Freelance sajtovi ili nesto drugo?