Stručnjak za web aplikacije

Nekoliko godina bavim se internet marketingom, ali nažalost o programiranju nemam pojma. Radio sam neke projekte s filipincima, ali izludim dok se sporazumimo. Programeri iz zapadnih zemalja su jako skupi
Bilo bi mi idealno kada bi surađivao s nekim od naših.
Trebalo bi mi izraditi web aplikaciju u cloudu, zapravo više njih uskladiti u neki oblik membership sitea. Ne bih “izmišljao toplu vodu”, već bi trebalo neke postojeće preimenovati, možda malo doraditi, dodati koji API. Važno mi je da može izdržati 5000+ aktivnih korisnika.
Ideja imam jako puno pa ako je tko stručan i spreman na suradnju neka se javi. Ako bi prvi projekt bio i kako zamišljam, rasturili bi smo. Prodaja mi jako dobro ide tako da bi vjerujem već prvi tjedan lansiranja bili na 1000+ prodaja

1 Like

Ako ti ide prodaja, ja već imam app koji se prodaje i gdje ima puno prostora za unaprijedit prodaju. Samo to nije moje područje, nego sam upravo programer (sa preko 12g iskustva.)

Možda bi mogli u tom smislu započet suradnju, pa se dalje usmjerit u razvoj novih stvari.

Ovo je mali hint da mi ostane kontakt, trenutno sam na godisnjem pa se možemo čuti detaljnije uskoro.

Može i ovdje: [email protected]

Lp.

Pozdrav,
nije baš da bih sam uspio prodati, ali znam gdje postaviti prodaju i koje ljude uključiti u projekt. Naravno ovisi o kakvoj se aplikaciji radi.
Svakako sam zainteresiran pa se javi kad možeš