Pozdrav,
ja nikako da dodjem na zelenu granu sa pravilnom strukturom fileova. Znači imam problem da moram konstantno inkludati iste skripte u nove podstranice, što mi nikako ne valja. Al ideja je da prokužim onaj sistem kad je ulaz na index.php, a onda se sve grana iz te točke ulaza.
Volio bih samo konstruktivno čuti kako to funkcionira, da lakše pohvatam na primjerima kako framework-ovi rade.
Znači, koliko mislim da kužim, vičite gdje griješim…i probajte odgovoriti tamo gdje primjetite koji upitnik
-
Korisnik tipka u url: domena.com/questions/how-to-structure-php
-
U php-u to udje prvo na .htaccess, ali ja nemam blage što .htaccess treba napraviti s tim linkom?
-
Uglavnom, nekako nakon .htaccess-a se to dokotrlja do index.php-a
-
index.php bi trebao imati informaciju [“questions”,“how-to-structure-php”]. Jel valja pristup da čitam url i razbijem ga u array() ili je posrijedi nešto drugo??
-
Kad imam tu informaciju, onda si složim rute za ulaze s različitim parametrima. Rute znači daju vezu između ulaznih parametara ulaza sa određenim file-ovima koje ću inkludat. (css, js, content) I na taj način mogu s jednog mjesta diktirati tko će koga includati…
Any suggest?