Al što me smeta kod trenutnog loga je sljedeće:
-taj logo je nastao u mojih 2 min googlanja i 2 min prilagodbe u photoshopu. Znači idejno može biti sigurno bolji, a i izvedbom.
-ideja sama po sebi niti je unikatna niti ne priča nikakvu priču. Sama silueta auta ne asocira na carpooling …a logo nema niti prostora da se ubaci neki slogan koji će reći nešto više
-tko god upiše car siluete u google, ovo su siluete koje se pojavljuju na doslovice prva tri rezultata, i ponavljaju se identične koliko god scrolali rezultate u dubinu. Da bi zadržao logo u tom stilu, volio bi da se nekako može istaknuti razlika od mora tih istih logotipa.
-logo mi je prekrut, volim kad isti stil loga može ispoljavat više tema. Ovako maskotu imati u logu, maskotu mogu obući u dres hrvatske kad je SP, kad je zima, može biti u zimskom ugođaju…itd. Uvijek prilagodljiva, sa istim upečatljivim stilom. Za štampu može biti neka full pojednostavljenja verzija. Nadalje mogu stil ostalih stvari na stranici pratiti u temi loga, tj. željene maskote koja se može pojaviti bilo gdje. Emotivno licem pokazati jeli tužna, sretna, znatiželjna …i na taj način fokusirati određene stvari. U interakciji s korisnicima preko fb grupa mogu također koristiti tu maskotu …kao da ona govori. Za sve to sam mogao i razdvojiti logo od maskote, ali nekako mi logo onda previše odstupa…i malkoc je preozbiljan.
-i vizualno mi nije nešto. Mislim ocke mi je kad se negdje dobro uklopi, ali ovako sam za sebe je isprazan i nemože uljepšat neki prostor jer mu nedostaje malo više boje… “volumena”.