Instagram suspendiran zbog prijave neovlastenog korištenja fotografija. Prijave povučene no Meta još drži suspendiran. Prebacuju me od tima do tima no rjesenja nema. Ima li tko iskustva ili saznanja kako riješiti?
Oni su žalosni po ovom pitanju.
Jedinom su mom rođaku koji je soboslikar i objavljuje isključivo snimke svojih radova blokirali račun pod izlikom “neprimjeren sadržaj” ili tako nešto.
Zamolio je mene da mu pokušav vratiti račun - vrtio sam se mj. dana u krug i na kraju skužio da ne postoji nitko sa druge strane. Račun nikada nije vraćen niti smo imali šanse.
Bolesno je da ljudi u to smeće ulažu vrijeme i novac kada je velika šansa da će oni sve obrisati bez ikakvog objašnjenja.
Oni kreiraju algoritam koji treba micati spam - ako algoritam pogriješi i pobriše milione normalnih stranica - nikoga od njih nije briga niti postoji netko tko to popravlja.
Jedino pravo rešenje po meni je piši im pismo pravnom timu ako iskopaš gde adresu (jest da zvuči smešno u 2026) ali to ti je mooožda ali samo moožda pravo rešenje i da ti vrate nalog,
Pokušavao sam doci do imalo relevantne neke adrese no ne mogu naći. Spreman sam i platiti tko može vratiti račun. 120.000 pratitelja je imao i služio je za posao ![]()