Da li je neko imao slican problem jedna facebook stranica mi je suspendovana zbog jedne kazne koja se desila prije 4 mjeseca tad sam objavio neku fotku i dobio kaznu za nju i nakon par mjeseci to jest danas mi je stranica suspendovana ali nije nestala jos mogu uci ali nije vidljiva jel imao neko slicnu situaciju i da li je 99% brisu ili mozda vrate ;D
Imam isti problem na jednj. Kad odem disagree with decision ne da mi dalje samo izbaci something went wrong. Kao da je neki bug.
Meni su jos 3 obrisane jutros jedna 100 hiljada jedna 70 jedna 50 godinama ih gradio dizao od 3 stranice samo jedna imala jednu kaznu i to prije pola godine
Jel si objavljivao videe ili slike? Ako da kakve slike ili videe mozes vise detalja malo reci
Nisam objavljivao klipove sa tik toka i slike obicne smjesne,na ovoj jednoj mi je razlog sto sam screnshoot neki objavio to je kao stroga privatnost a ove ostale nema objasnjenja samo pise krse pravila i obrisane cak i posle zalbe i ponovnog pregleda ista odluka.Sranje fb je bas proslost i sranjjje tesko
Ne bih da stajem nikome na muku..da se razumemo.
ALI uvek sam govorio da držanje fb stranica i grupa je ( u vidu nekog ličnog vlsništva) je veoma riznično. Hoću reći danas je imaš sutra nemaš i propade u vodu svo ulaganje koje su neki stvarali mesecima, godinama.
Ja lično uvek sam bio i preferirao i za to da se uvek ima neki svoj sajt kakav takav al ti niko ne može reći e ovo je moje sad ti nemaš ništa!
Tako je, to je poput gradnje drva kod susjeda u dvorištu, nikad se ne zna kad će posjeći drvo susjed.
Znam sve nije ovo prvi put tako da ne dozviljavam ovo vise stresno kao nekad ma da je steta sigurno7-8k eura kako u cijenama stranica tako u reklamama koje sam imao od nekih firmi mjesecno,jbg nemas zalbe i ono kad se zalis automatski ti odgovori a da je neko krsenje bilo smjesno u 8 godina nista i od jednom krsi pravila
Sigurno ovde ima neko od kolega sa foruma koji bi te imali gde , kako i kome da se obratiš,na koji način dal neku live podršku ili neki email ka FB.
Ma tesko da ima ikakva podrska znas sam kakav je facebook nit podrske nit koje kurcaa
Meni nestalo 30 stranica u sekundi vec 2 poziva imao od FB agenta nista i sas je poslano na veci level i cekam neki odgovor jos nema nista
Meni nije nestalo i dalje su tu ali deaktivirane i ceka se da nestanu posto zalba nije upalila a zanimljivo da stranica jedna nije imala ni jednu kaznu a druga je imala 2 it o za neke sitnice cak je u zutom bilo
zato trbaš web sgtranicu imati
Imam al kakve mi koristi web bez fb
Meni su isto neki dan ugasili 3 stranice bez krsenja bile
Meni kazu da nisam potpuni vlasnik stranica da je i to problem, a ja napravio stranice od 0
je li neko dobio od vas razgovor sa agentom?
Zar postoji agent na fb haha
Da gase masovno moje su jos bile unikatne preko 10 godina stare i objave sam pravio jos unikatne al eto njima ne odgovara