Terrakom iskustva

Pozdrav,

Dali netko ima iskustva sa Terrakom?

Ja sam unazad godinu i pol koristio nekoliko servera kod njih i moram priznat da su jedni od najgorih hosting provajdera na ovim prostorima.

Nego sad vidim da nude i telefon, internet i TV pakete pa me zanima dali ima netko iskustva po tom pitanju jer vidim cijene su im prihvatljive, ali sad pitanje je koliko je to isplativo.

1 Like

Moram i ja priznati da su dosta spori … na kratko sam koristio njihove usluge dok su jos bili Inside :slight_smile: Dalje od njih …
Ako trebas dobrar i pouzdan VPS ili hosting, javi se na PM pa dogovorimo sve sto ti treba. Naravno tu je i testni period pa da provjeris uslugu :slight_smile:

Bježi od njih. Spora tehnička podrška, nekvalitetna usluga, i jako puno skrivenih troškova… Ajde s HT-om ili B-netom.

Od HT-a bježim ko od kuge :slight_smile:

Ja imam samo jako dobro iskustva s njima… A i vlasnici su iskona i optime, tako da nemožeš puno pobjeć od njih. Bnet je jako dobar, ali samo ako živiš u gradu, jer još uvijek nisu dostupni svugdje. Ako si iz Zagreba moja ti je preporuka da ideš s BT Netom.

Bio sam na HT-u 2 godine i od 1 mjeseca korištenja jedva sam čekao da prođu te 2 godine, prebacio sam se na optimu i već sam 4-5 godina kod njih i nisam imao nijedan problem, a i daleko su jeftiniji od t-coma.

Ja sam razmišljao p relasku na njih. Međutim podrška im je nikakva, čeka se na odgovor a routeri su im zaključani i ne možeš staviti svoju lozinku za wi-fi ni pristupiti sučelju routera

imao sam tone webova na inside.hr pa onda terrakom.hr … jedno vrijeme rade dobro i onda totalni pad u brzini, podrsci i svemu …
sad sam isto na nasljedniku terrakoma [ nazovimo to tako nekako ] gocloud.hr i isto imam probleme
ukratko, ne uzimam vise cro hostinge [ imao sam i na plus.hr i avalon.hr ]
imam nekih 200njak webova u odrzavanju [ neki od njih veci portali ] i jednostavno nemam zivaca vise za domaci “support” i pickaranja

Ae. A recimo da probas nas hosting? Inace ozbiljniji webovi s puno posjeta(aktivniji portali) nemaju sto radit na sheranom hostingu, to ide na vps ili par takvih na jedan jaci vps. VPS-ovi koje mi nudimo preferabilno uz opciju managed, imaju 1GB/s write performance te su na 40Gbps mrezi … Ili ih sve preselis na jedan dedicated koji ti mozemo odrzavati. Javi se na PM ako te zanima vise infa :smiley:

i jesu na vpsu :smiley:
prosnjofam vas malo vise pa se mozda cujemo :wink:

Žešća katastrofa! Inače barem 2 puta mjesečno padne e-mail server na kratko… no ovo sada je živi užas.
Od petka ne radi. Nešto se nekad probije, danas ne radi SMTP ni Web.

www.in4.hr/cloud-hosting.html
www.in4.hr/vps-serveri.html

Javi nam se u inbox da dogovorimo popust :slight_smile:

Ne trebam popust i nema potrebe da se reklamirate u ovoj temi. Hvala

1 Like

Sve teme na ovom forumu su postale mjesta za oglašavanje nekolicine.
Nema gdje ih nema. Više ne biraju teme gdje će se oglašavati.
Cijeli forum je njihov.

2 Likeova

Ja više ne znam kuda. Prvo amerika, pa europa, pa HR Optima hosting, danas u par navrata sve mrtvo, a sve preselio kod njih. Navodno neki DDOS napad traje, i riješavaju.

Ali koja koma, sve nedostupno… Danas se moraš izgleda pomiriti s tim da svaki hosting ima neke svoje “bolesti”, ili eto DDOS koji mora da je jači kad ni korisničke stranice im ne rade trenutno… nema podrške nitko se ne javlja, u biti ne znam ni što bi ih pitao, osim kada bude riješeno.

@webmajstor007 To ti je tako kada biras nepouzdano :slight_smile: Sjecam se prije par mjeseci smo pricali, slao sam ti i vise nego dobre ponude, odgovora nije bilo :slight_smile: No salu na stranu … terrakom je mix svega i svacega. Tu se dosta mijenjala ekipa, spajali su se, preuzimali. Terrakom je preuzeo i kupio Inside hosting, pa je pola ekipe otislo iz Insidea i otvorilo novu firmu … pa je tu novu firmu go cloud kupio Altus IT … uglavnom na tom trzistu hostinga unutar HR barem po mojem dojmu se polako stvari raspadaju. Prevelika fluktuacija ljudi … svadje i pizdarije i onda korisnici trpe. A to nikako nije dobro.

@Keano16 vidim da si iznosio neke primjedbe na postojeci VPS, pa smo samo ponudili svoje usluge, nista strasno. Smatramo da smo bolji i pouzdaniji, a to kazu i nasi korisnici. Novi si korisnik (vidim imas tek 2-3 replya) dok ih ja imam preko 880 i jedno 200 likeova … pa mislim da imam pravo nesto napisati. Ako ti se ne svidja, mozes pak ignorirati . .a ako je to tako nesto strasno, moze me administrator upozoriti :slight_smile: isti komentar i za @Horz

Za pocetak zato sto je slanje spama kaznjivo zakonom ako korisnik u ciji inbox se salje nije dao privolu za kontakt. A nije dao.

Ajde izvuci mi striktno taj clanak iz kaznenog zakona :slight_smile:
I tko moze dokazati da korisnik nije dao privolu … to ti dodje ono na “tvoja rijec protiv moje”. Niti ja nisam dao privole kinezima, pa me svaki dan bombardiraju sa jedno 10 emailova za prodaju elektricnih puslica i sl. Tu se moze jedino sjest i plakat. Neznam tko bi imao toliko energije i volje svaki mail prijavljivati na abuse i korespondirati u svrhu saznanja otkud ljudima tvoj email :slight_smile:

Zakon o elektronickim telekomunikacijama clanak 107. Za privolu korisnika mora postojati neki dokaz, kimanje glavom to nije. Ovo su osnove osnova…