TikTok najpopularnija stranica na svijetu (2021)

Google više nije najpopularnija domena/stranica, to mjesto je sada preuzeo TikTok.

Ako ubace mogućnost dodavanja linkova na klipove, ima da izbije Treći svjetski rat :sweat_smile:

Izvor

1 Like

To se i ocekivalo, TikTok je u kratkom roku nadmasio mnoge i podigao se drasticno u popularnosti. Neko je prije pola godine mislim ovdje napisao “bit ce Tik Tok najpopularniji i preci ce youtube” sto sam iskreno mislio da prica gluposti. TikTok je i dostigao do toga, sto dopustaju svakakve gluposti videa da se postavljaju od svakog tipa mrznje do sta ja znam. Ali ako znas, moze se dobro ta posjeta silna iskoristit u svoje svrhe.

1 Like

Ih!..To bila dobra stvar za sve nas koji se bavimo web sajtovima (računam na sve vrste sajtova) :smiley: Svašta tu bi se onda moglo “izmuljati”

1 Like

jako mlada publika, ali vidim po ovom ads buyers grupama da ih ima dosta sto rade s tik tokom, i da dok su konverzija slabije dosta nego na fb- cijene reklamiranja su jos manje pa je jako isplativo… neko rece ko fb odprije 6-7 godina kad je ecommerce u pitanju

1 Like

Dap, i za očekivati je bilo, ali svakako se ne može mjeriti sa Google, a naročito za nas kojima treba “kvalitetna” publika radi konverzija i svega. Ali da se može postići odličan reach, to svakako. Iako se ne bavim time, niti se planiram baviti u skorom vremenu, ali svakako je zanimljivo. Ja ga koristim da ubijem dosadu, i vjerujem da ga većina ljudi koristi radi istog. Kada trebam neku informaciju, i dalje idem na Google ili Youtube, i vjerujem da će tako i ostati još dugo dugo vremena.

2 Likeova