ToS Fair Use - Web Server Overload

Da li ste imali problem “ToS Fair Use - Web Server Overload” i kako ste riješavali problem. Kakva imate iskustva sa korisničkom podrškom vašeg hosting partnera vezano za ovaj problem?

Site ti je ili narastao ili nije dobro optimiziran…

U hostingu ti je uz diskovni prostor i mjesečni promet, jako bitna stavka i alokacija resursa (memorija, cpu, io operacije, itd…), što je po meni i OK… Da nije tako, dođeš s portalom od 500.000 posjeta mjesečno, zakupiš mali hosting i napraviš rusvaj na serveru na kojem si smješten :slight_smile: , ovako je ipak - svi su platili, svi isto koriste - FAIR USE

P.S. Prijeđi na VPS :smiley:

Niti je site narastao (radi se o nekoliko prezentacijskih stranica sa mizernom posjećenošću), niti je riječ o neoptimiziranosti (stranice su aktivne već nekoliko godina i do sada nije prijavljivan problem).

Po meni je tu riječ isključivo o pohlepi hosting tvrtke, tj. u cilju što veće zarade nagruvali su preveliki broj korisnika na hardver koji to ne može podnijeti i zato dolazi do problema.

VPS bi bilo jedno od mogućih rješenja kada bih znao da me neće i tada nakon nekog vremena početi opet zajeb***. Ovoga puta za puno veće pare.