Traži se osoba za dogovaranje suradnji sa influencerima

Pozdrav,

traže se osobe koje bi nam pomogle u dogovaranju suradnji sa youtube influencerima.
Opis posla je da se javljate youtube influencerima i nudite im suradnju za izradu promotivnog videa za naš proizvod.
Vaš zadatak je kompletna komunikacija sa influencerom od ponude suradnje pa sve do kompletiranja iste. Znači vodite influencera kroz sve korake suradnje i u konačnici ste plaćeni po učinku, tj. po kompletiranim suradnjama.
Iznosi isplata ovise o veličini influencera koje “uhvatite” i tu je zaista velik raspon. Iznosi se tako kreću od 50kn za suradnju sa najnižim rangom influencera, pa sve do 6000kn za ostvarenu suradnju sa najvećim influencerima.
Molim da vas ova zadnja brojka ne zavara, jer je stvarno teško ostvariva kao vrh skale … poanta je da se iznosi kreću ovisno od veličine influencera i to je prikazano sljedećom tablicom: Influencer tracker - iznosi isplata za projekt Ugly4 - Google Docs

Osim plaće po učinku nudimo i fiksnu satnicu 20kn.

Ponude koje šaljete influencerima također ovise od veličine influencera i tu vam pomaže naš software za kontaktiranje influncera (Itracker).
Itracker vam tako omogućava:

  • praćenje koji je influencer pročitao vaš email
  • automatsku detekciju ranga influencera i automatsko kreiranje iznosa na ponudi prema rangu influencera
  • jednostavniju kolobraciju sa ostatkom tima. (Sve se preko Itrackera vidi tko što radi, pa nema potrebe za dodatnim dopisivanjem i objašnjavanjem tko je što napravio. To pospješuje cijeli proces jer vam omogućava da ste samostalni, da komunicirate uglavnom samo sa influencerima i što manje interno sa ostatkom ekipe.)

Itracker nije zahtjevan program za savladati, no potrebno je cca 2h obuke. U tu obuku je uključeno i upoznavanje sa Itrackerom i upoznavanje sa projektom, tj. da naučite kakve suradnje nudite influencerima.
Taj dio posla je djelomično kreativan, tj. ovisit će o vama i vašim idejama kako ćete pristupiti različitim influencerima, no kod svake suradnje se isto tako moraju ispoštivati neke osnovne ideje u koje ćemo vas mi uputiti na obuci.


Sva dodatna pitanja mogu ispod, a prijave ću moliti na [email protected]

Unaprijed hvala na javljanju i sve najbolje u 2022. :slight_smile: