Tražim adwords majstora

Nisam duže vrijeme radio s adwordsima, pa se baš ne snalazim, a nemam vremena sad za proučavanje, čitanje, treniranje … niti sam mišljenja da možemo svi sve raditi. Tražim nekoga tko se aktivno bavi google adwords-ima. Treba za par sajtova, počeli bi s 2 komercijalna sajta za 2 naše firme u HR, pa ako sve bude OK proširimo suradnju na još 2 sajta u HR i još par vani, detalje u inbox.

No, ima kvaka: ne radimo s velikim prometima i nemao na raspolaganju velike budžete, pa nam je ono što sam na brzaka vidio po netu da nude HR firme izgleda poprilično (par stotina EUR postavljanje kampanje i još poprilično para za vođenje). Trošimo mjesečno od 200-600 EUR na adwords, s kampanjama koje sam jako davno postavio i koje su tada bile OK no nemam se vremena baviti svakodnevno njima jer imam druga zaduženja u firmi koja mi oduzimaju sve raspoloživo vrijeme, a ove koje sam davno postavio je davno pregazilo vrijeme.

Znači ako ima tko, da ima viška vremena, pa da postavi i eventualno kasnije vodi par sajtova, ali za manje para nego su ovi koje sam izgooglao. Ne treba nam neke megakampanje, u jednoj firmi oglašavamo samo jednu uslugu a u drugoj 2 proizvoda, i svi megapaketi koji se nude daleko nadmašuju ono što nam treba.

Zainteresirani bi trebao biti akvitni voditelj adwords kampanja, neaktivnog ne trebamo, takvog imamo (mene), i trebao bi mi dokazati to, da ne gubimo vrijeme na nekoga kome izgleda zanimljiv poslić, pa bi na brzaka na netu pogledao što mu je činiti, ili probao i slično. Da imam vremena za bavljenje s takvim, sam bi se pozabavio kampanjom.

Bilo bi dobro da može izdati račun, a ako ne može nije nepremostiv problem, vidjet ćemo što i kako se to može izvesti ako nemate firmu/obrt.

Hvala svima na čitanju, zainteresirani molim da mi se jave u inbox. U fazi sam kada uopće nemam dodatnog vremena pa već duže vrijeme slabije pratim ovaj forum, zato molim da ne komentirate u forum nego se javite u inbox. Molim da se jave samo zainteresirani a ne i oni koji bi postavili neko podpitanje a nisu kandidati, kako rekoh zbog velikog broja zaduženja u firmi nemam dodatnog vremena (i ovo sam jedva natipkao :wink: )