Tražim firmu za seo optimizaciju - iskustva?

Tražim firmu za seo optimizaciju, kontaktirao sam njih 10-tak i dobio nekoliko odgovora - međutim nitko ne daje garanciju niti nudi povrat novca ukoliko ne uspije pozicionirat ključne riječi?!?!

ima li tko iskustva s nekom seo agencijom koja ne prodaje mačka u vreći?

http://dejanseo.hr/ - moja preporuka

pratio sam bas njih i njihov rad mislim da su jedni od najboljih

mozda ako si kontaktirao njih 10 i svi su ti rekli isto, pa mozda je onda to nacin na koji se radi?

ne vidim kako ti netko moze garantirati ili vratiti novac ako ne uspijed biti pozicija na googleu ta i ta? sta ako ostalih 150 firmi za iste kljucne rijeci plati vecu, bolju kampanju od tvoje? tko ti moze garantirati da to nece biti slucaj?

mislim daleko od toga da ne postoje stvari koje se tu ne mogu odrediti, definirati i izmjeriti, poput broj korisnika, broja upita, porast prodaje… ali mjesto, pogotovo prvo mjesto na googleu onaj tko kaze da ti to garantira prodaje macka u vreci.

Ovako DejanSEO je meni napravio detaljnu analizu svega i ono sto nisam znao ljudi su se jako puno potrudili da mi objasne o čemu se radi.

Isto tako nisu mi ni naplatili puno za 4 ključne rijeci nešto malo preko 1000kn mj. (Ja sam htio da li i održava u kontinuitetu, prirodni linkovi, Članci Itd.)

Čak mi je i njihov developer javio i rekao mi je sto bi trebao izmjeniti na web stranici vezano za SEO kako bi bili bolji rezultati i još K tome mi je čovjek ukazao na par propusta na stranici i besplatno se ponudio da ih riješi.

Tako da ja imam samo pohvale za njih.

Isto tako moja ti je preporuka i SEO.hr isto dobar posao rade i nemoj gledati par stotina kuna da uštedio te budi spreman da ćeš platiti na kraju dobru lovu ali ako izaberes jednu od ove dvije gore firme za taj novac dobiti i rezultate sigurno

1 Like

jel vracaju lovu i garantiraju prvu poziciju? :slight_smile:

meni je koristilo kaj mi je napravil exdizajn… nije ni skupo a imalo je efekta… a dejanseo iz nekog razloga nije odgovorio na nekoliko upita…u danasnje vrijeme niko ne garantira nista… osim crkve i tarot majstora;)

I moja preporuka također za dejan seo

Ko god ti garantuje neke rezultate u SEO-u trebaš da bježiš od tkavih, nepostoji nikakva garancija tu.

I tih 10-tak njih što su ti to rekli, rade ispravno SEO i kako treba.

I niko ne želi raditi sa takvom osobom, koja ima takvo razmišljanje prema tom poslu, jer SEO nije neka roba koju ti uzmeš, pa ako ti se ne svidi da vratiš.