Tražim investitora za projekt o vCard (digitalna posjetnica) sa NFC i QR kodom

Pozdrav svima, iako ne tipkam puno na forumu, redovan sam korisnik. Sa nekima nešto i malo surađivao.

Pa da vidim ima li na forumu zainteresiranih koji žele uložiti i na taj način zaraditi neki novac.

Radim jedan projekt o vCard (digitalna posjetnica) sa NFC i QR kodom.

Web stranicu trebam još malo doraditi: link će dobiti zainteresirani u inbox.

Izradite vlastiti QR i potaknite svoju ideju ili posao.
Super i jednostavan način za dijeljenje svih vaših društvenih i kontakt podataka na pametan, beskontaktan i nezaboravan način. Bez potrebe za aplikacijom.

Kome ovo može biti zanimljivo:

  • ugostiteljima
    (osim prikaza adrese, vlastitih kontakata i društvenih mreža, u ovaj vCard možete uneti i slike, koje možete upotrijebiti za cjenik svojih usluga)
  • OPGovcima
    (izradi vlastiti QR kod i printaj ga na svojoj ambalaži, skeniranjem tog koda kupacu se otvara: adresa, kontakti, društvene mreže, ostali proizvodi koje ovog nudi…), dokazano je da se ovim putem povećavaju pratitelji na društvenim mrežama, jer su na jednom mjestu prikazane sve društvene mreže koje OPG ima
  • raznim tvrtkama
    QR kod možete isprintati i zalijepiti na vrata, jumbo plakat, razne brošure… I skeniranjem tog koda kupcu/gostu pokažite samo ono što vi želite, razne telefonske brojeve: tajništvo, prodaja, informacije… prikazati radno vrijeme…

Kao BETA uslugu sam napravio za dva kafića, turističku zajednicu, gradonačelnika, par tvrtki (nazive ću reći samo osobi sa kojom budem surađivao) …

Ovaj način komunikacije je sve prepoznatiji u Americi, hoće li doći i kod nas, mislim da hoće…

Osim QR koda, u mom paketu nudim i izradu posjetnice. Ta posjetnica sadržava NFC, što znači da ju dotaknete mobitelom i korisniku se otvori vaš vCard profil… On jednim klikom može spremiti vaše kontakt podatke u mobitel. Sadržava logo tvrtke, ime ili što god klijent želi.

QR kod i NFC tehnologija toliko su postale popularne da više nije potrebna instalacija nikakve aplikacije, nego uređaj ima u sebi. (QR ima direktno u kameri, a NFC mora biti upaljen/nešto kao kada želite koristiti Bluetooth)

To je ukratko, ima još ali to je samo za malo ozbiljnije koji žele investirati. Ako se nitko i ne javi ja ću svakako ovo krenuti korak po korak :relaxed:

Neću reći da sam jedinstveni u ovome, već ima sličnih stvari, ali ipak sam drugačiji :wink:

Tipkam preko mobitela pa sam vjerovatno zaboravio i hrpu stvari napisati. U čekaonici sam imam neki sastanak za 10 min, pa se sjetio da napišem :joy:

Zaista, ako netko želi takvu vrstu suradnje slobodno se može javiti u inbox.

Nisam se pripremio školski za investitore, ali vidim da je nekima ovo čak i zanimljivo :slight_smile: možda se raspisuju informativno, a možda ima i nekih ozbiljnih. Uglavnom kako bude ja ću ovdje prikazivati svaki korak koji budem napravio, pa možda bude još više zainteresiranih (prestati ću samo ukoliko to investitor zatraži).

Koja vrsta investicije bi mi najviše odgovarala, trenutno nemam ništa na umu, jednostavno možemo krenuti razgovarati (besplatno) pa se možda dogovorimo.

Grubi plan je sljedeći (svi ovi koraci su već sada dostupni ali nedovršeni i treba dorade):
Korak 1. - naziv brenda, izrada weba i platforme (administracije) - kroz 7 dana
Korak 2. - prijedlog i izrada dizajna prvih klijenata (ovih par već imam ali da ne idem prebrzo :wink: - kroz 20 dana
Korak 3. - izrada business kartice (logo firme, ime …) sa NFC tehnologijom - max 45 dana
Korak 4. - postupak marketinga

Trenutno se radi na tri jezika (hrvatski, engleski, njemački), ali se može naručiti iz cijelog svijeta, zapravo ima par zemalja kojima nećemo raditi dostavu kartice nego samo izradu QR koda. Plan mi je korisnicima naplaćivati godišnju licencu, par varijanti, biti će i free ali ograničena i u podnožju sa nazivom mog brenda “by yxyx”

Naravno da moram naglasiti da nije isto ako netko krene ranije ili kasnije surađivati, sve ovisi i da rizik postoji naravno, obostrano.