Pozdrav svima, iako ne tipkam puno na forumu, redovan sam korisnik. Sa nekima nešto i malo surađivao.
Pa da vidim ima li na forumu zainteresiranih koji žele uložiti i na taj način zaraditi neki novac.
Radim jedan projekt o vCard (digitalna posjetnica) sa NFC i QR kodom.
Web stranicu trebam još malo doraditi: link će dobiti zainteresirani u inbox.
Izradite vlastiti QR i potaknite svoju ideju ili posao.
Super i jednostavan način za dijeljenje svih vaših društvenih i kontakt podataka na pametan, beskontaktan i nezaboravan način. Bez potrebe za aplikacijom.
Kome ovo može biti zanimljivo:
- ugostiteljima
(osim prikaza adrese, vlastitih kontakata i društvenih mreža, u ovaj vCard možete uneti i slike, koje možete upotrijebiti za cjenik svojih usluga) - OPGovcima
(izradi vlastiti QR kod i printaj ga na svojoj ambalaži, skeniranjem tog koda kupacu se otvara: adresa, kontakti, društvene mreže, ostali proizvodi koje ovog nudi…), dokazano je da se ovim putem povećavaju pratitelji na društvenim mrežama, jer su na jednom mjestu prikazane sve društvene mreže koje OPG ima - raznim tvrtkama
QR kod možete isprintati i zalijepiti na vrata, jumbo plakat, razne brošure… I skeniranjem tog koda kupcu/gostu pokažite samo ono što vi želite, razne telefonske brojeve: tajništvo, prodaja, informacije… prikazati radno vrijeme…
Kao BETA uslugu sam napravio za dva kafića, turističku zajednicu, gradonačelnika, par tvrtki (nazive ću reći samo osobi sa kojom budem surađivao) …
Ovaj način komunikacije je sve prepoznatiji u Americi, hoće li doći i kod nas, mislim da hoće…
Osim QR koda, u mom paketu nudim i izradu posjetnice. Ta posjetnica sadržava NFC, što znači da ju dotaknete mobitelom i korisniku se otvori vaš vCard profil… On jednim klikom može spremiti vaše kontakt podatke u mobitel. Sadržava logo tvrtke, ime ili što god klijent želi.
QR kod i NFC tehnologija toliko su postale popularne da više nije potrebna instalacija nikakve aplikacije, nego uređaj ima u sebi. (QR ima direktno u kameri, a NFC mora biti upaljen/nešto kao kada želite koristiti Bluetooth)
To je ukratko, ima još ali to je samo za malo ozbiljnije koji žele investirati. Ako se nitko i ne javi ja ću svakako ovo krenuti korak po korak
Neću reći da sam jedinstveni u ovome, već ima sličnih stvari, ali ipak sam drugačiji
Tipkam preko mobitela pa sam vjerovatno zaboravio i hrpu stvari napisati. U čekaonici sam imam neki sastanak za 10 min, pa se sjetio da napišem
Zaista, ako netko želi takvu vrstu suradnje slobodno se može javiti u inbox.