Trazim nekoga za izradu web stranice

Naime radi se o ideji stranice čiji bi princip rada bio sličan jednom online oglasniku.

Poanta stranice bi bila skupna burza tereta za sve prijevoze (avionski, brodski, kamionski i željeznički). Znači stranica bi spajala vlasnike tereta i prijevoznike tereta. Vlasnik tereta bi stavio oglas za prijevoz tereta a prijevoznici bi se javljali na isti.

Stranica bi bila samo posrednik te bi nakon nekog vremena nakon šta se malo digne na noge naplaćivala mjesečnu članarinu.

javite se na [email protected]

mogu ti ja napravit…

Jedno malo upozorenje.

Ovaj lik @nkpodovi je obicni spamer tako da od tog posla nema nista.

I druga napomena…brzo rastući Oglasnik prijevoza će ponuditi i to među svojim uslugama :).

Privatni prijevoznici su se već javljali s željama za takvu mogućnost :frowning:

Bila je tv emisija u vezi toga na nekom stranom programu, kada se takmice ko ce manje ponuditi da se preveze nesto. Verovatno je odatle ideja i nastala.
Moze se to napraviti ali treba mnogo para u reklamu uloziti i pitati se da li ce uspeti.

Moja preporuka ti je www.dks.hr (Mihael Jeremić) čovjek radi čuda

Želiš biti konkurencija platformama kao što su uship.com i timocom.com ? Ja sam prije par godina bio pred pokretanjem ‘startup’ projekta koji bi pružao usluge uvezivanja prijevoznika i skladišta, dizajnirao sam bazu podataka, odabrao tehnologije, usput istraživao tržište i onda jednog dana na netu se pojavi uship platforma identična svim mojim zamislima. Bio je to šok za mene, mjeseci planiranja su pali u vodu. Postavljao sam sebi bezbroj pitanja, kako je moguće, kako mi je promakla ta platforma, no na kraju se ispostavilo da ta platforma nije bila vidljiva izvan US, tako su se zaštitili od ‘krađe’ ideje.

Zašto sam ovo napisao?? Iz iskustva, da ne gubiš vrijeme i novac na projekte koji neće biti konkurentni, no ako imaš inovativna rješenja onda samo naprijed.

Bullshit. Da nisi planirao nego radio nebi tebe sjebao nikakav uship ili timocom.com. Stvar je u radu, a ne u planiranju. Planira se usput.

Slažem se kolega poštovani CC :smiley:

@creatifcode plan je osnova svega, bez plana si kao bez glave. Radio sam , vršio pripreme da lansiram aplikaciju.

Da si rekao business plan koji sastaviš na jednoj do dvije i pol stranice onda bih se složi s tobom.

Za tu vrstu plana, zadužen je kolega. Ne znam kako vi, ali ja ne počinjem programirati bez nekog plana, liste onoga što klijent zahtijeva, itd.