Kao sto sam naziv ove teme kaze, trazim posao, zelio bih zaraditi neki solidan novac na mesecnom nivou, nekih 100-300 €.
Da napomenem, ne zelim zaraditi tako sto nekog zeznem ili rad sa nekim xxx stranicam i slicno. Takodje trazim savet vas strucnjaka ovde, forum pratim vec duze vreme i znam da postoje strucnjaci ovde…
Da krenem, na internetu sam jedno 3-5 godine, citam, istrazujem, ucim, ali u nista nisam aj da kazem “profesionalac”.
Otvarao sam forume, sajtove, stranice na FB i IG sam i nisam uspevao u tome, uvekam sam odustajao, jer uvek mislim da ne mogu sam uspeti u tome, da je potreban tim da bi se uspelo… mozda sto u startu postavljam velike ciljeve…
Ne znam da li se racuna kao vestina kupovina domena i hostinga i pokretanje foruma/sajta i uredjivanja istog, meni je to mnogo lako pa zbog toga mislim da to 95% ljudi znaju…
Nekih par meseci citam clanke iz digitalnog marketinga, uglavnom drustvene mreze jer me to i zanima… sto se tice dizajna, imam nekih osnova, za svoje potrebe mogu odraditi sam, postove za drustvene mreze, logo, neke slicice i dr…
Posedujem neko osnovno znanje iz excela, powerpointa, worda, i uopste racunara ali i to mislim da 95% ljudi znaju…
Trenutno sam na prvu godinu fakulteta informatike…
Da cujem vase savete? Zahvaljujem se unapred