Tražim osobe za pisanje članaka

Nadam se da sam se na vrijeme sam poklopio po ušima ovog puta :slightly_smiling_face:

žž , sorkač na uznemiravanju.

Ma daj, @bozoou, sve je ok. :slight_smile: Normalno je da se nekada odluke moderatora propitkuju. I mi nekad pogriješimo. A nekad se oko nečega jednostavno ne moramo složiti. I bit će trenutaka kada se nećete slagati s nekom odlukom koju donesemo. Ali bitno je da možemo s tom odlukom nastavit živjeti, i mi i vi. Svaka odluka je donešena u najboljoj vjeri za zajednicu.

2 Likeova

Evo Anja, istina je, tu smo unutra ti, ja i još dosta Forumaša, samo ova odredba nažalost ne funkcionira. :neutral_face: Ali, imat’ ću na umu, ne brini. :blush: :o:

1 Like

Meni samo nije jasno kako ovako retardirane teme dobiju uvijek najvise paznje.

2 Likeova

Evo sad si se i ti javio pa je cjelina zaokružena. :smile: :o:

3 Likeova

Ne znam zašto se na ovom forumu dopušta da se oglas pretvori raspravu, ali iskoristit ću to pa i ja ubit malo vremena ovdje :slight_smile:

Baš tako, a diploma je samo pozivnica na razgovor za posao.

Kod mene je drugi za “servis računala” i prvi za “servis računala Zagreb” (private browsing). Neki svršavaju na brzinu učitavanja weba, vizualan dojam, ispoliran kod itd i uopće ne kuže da je to manje bitno za većinu biznisa.

1 Like

I vrlo vjerojatno kad bi napravio redizajn izgubio bi poziciju. U slicnoj sam i ja poziciji gdje se ne usudim otici na https samo iz toga razloga. Drugo je google adsense, a drugo je kad zivis od toga…

1 Like

Ae, tnx.
Ma…kad uvidim da sam zakenjao, rado ću se ispričat. I ponovit.

Hebeno je kad je i druga strana ok, pa isprike sjednu na plodno tlo.
Ali stvarno šteta što je mnogima ljudima to teško…
…i takvi bi trebali znati da isprika ne pomaže samo onima koji je primaju, ona puno više pomaže onima koji je daju. Jer to je oslobođenje uma od krivih ideja, um se sam pred sobom izjašnjava na pravi put. Oni koji to nisu sposobni, zarobljavaju sebe u krivim idejama radi lažnog ponosa. A puno veći je ponos uvidjeti svoju grešku i nastojat se izmjenit u tom pogledu.

Ja sam očito ostao malo nabrijan na naseg c3pu, pa ovo prosudio zamagljenim vidom…i glupo reagirao.
Ali drago mi je da uvidih brzo :slight_smile:

Eto, ode malo u filozofiju…živjeli vi meni.

2 Likeova

Mislim da promjena na https ne moze bili minus nikako. Dizajn itekako

Otkud to tebi da se desi?!

5 Likeova

A ja cu jos dodat riskirat i nikad se vise vratiti na ove pozicije. Eto to je Google, kak ono kazu ameri “dont fix it if it ain’t broke”

1 Like

Iz prve ruke ti mogu reci da moze utjecati. Imam domenu koja drzi prvo mjesto za vise kw i to dobrih 10 godina. S prelaskom na https pozicije su nestale. Radio je to covjek sa velikim znanjem i potvrdili su decki iz Infoneta da je sve uredno odradeno. Nakon sto sam vratio na http stare pozicije se vratile. Ne kazem da se i https nebi probio, al potrebno je vrijeme. Kad zivis od toga i placas radnike, vrijeme te moze zgaziti.

Sto se tice dizajna kod profesora Đuke, nebih za sada nista dirao. Stranica je ocajna, ali je unikatna i vjerojatno google takve drzi. Nekad sam radio igrice u htmlu i bolje sam kotirao od konkurencije koji su bili u wp.

Na njegovom mjestu napravio bi novu stranicu i uzeo domenu sa kw servis-racunala i poceo je graditi. Mogu preporucit jednu firmu koja se stvarno kuzi u G. Adwords i nakon nekoliko mjeseci optimiziraju stranicu. Netko ce reci da G. Adwords ne utjece na pozicioniranje stranice, a ja sam siguran da utjece. Ako ta nova domena proradi i nosi kruh tada bi krenuo u redizajn te ocajne stranice.

1 Like

Neće biti baš tako, utjecati mogu jedino ako nešto nije napravljeno u redu. Nisu ti posjete nestale, to ti samo misliš. :slight_smile: Zašto nisi pitao tog “čovjeka s velikim znanjem”, on bi ti rekao da pratiš i administraciju (posjete) na novoj https domeni, a ne na nepostojećoj. :smile:

Nećemo ovdje offtopicariti :slight_smile: molim prouči ovaj topic ali od prvog do zadnjeg posta:

Al fakat, doslo mi je sada da otvorim 2-3 teme za raspravu sro me zanima javascript - typescript cisto da nesto naucim da vidim praksu u drugim firmama itd…

Svaka tema se pretvori u prepucavanje, omalovazavanje… trolanje… a i 89% tema je lose jer je svaka ista zbog toga.

Skoro svaki dan vise puta otvorim forum, ali u zadnje vrijeme niti jedna tema gdje mogu ili nekom pomoc sa kodom ili nesto kvalitetno elaborirat, naucit, argumentirat.

Losa neka vibra… ekipa frustrirana ljeci komplekse. Po meni je trebalo uvesti mnogo vise reda na drugim poljima. Banira se lik koji je napravio nesto spama… a pusta se da se svaka tema pretvori u sprdnju, cuspajz. Malo se potrudite popraviti to.

pa mora čoek krenut od sebe, nema reda ako spamuješ temu iz reda usluga kategorije oglasi sa pričom šta se tebi ne sviđa. zna se red, otvori se nova tema, odabere se kategorija da c3po ti ne bi slao upozoravajuće poruke sa subtextom da mu je pun ■■■■■ određivanja kategorija za teme umjesto tebe i da mu to nije životni cilj da radi, pa se napiše lijepi naslov je me je trnac tako naučio da naslovi moraju biti opisni:

Svaka tema se pretvori u prepucavanje, omalovazavanje… trolanje… :crying_cat_face:
možeš ai ne moraš stavit mačku koja plače, ja preporučujem zbog većeg ctra a i povećava utisak razočaranosti

i tamo na svojoj temi lijepo ispišeš šta te brine i to će se sigurno uzeti u razmatranje, a ne ođe narušavaš oglas, pretvaraš temu u lični prostor za svoje praktično trolanje protiv koga se kao boriš. neki bi rekli licemjerje, ja ne. stoga nema napretka kako u državi tako i na forumu ako čoek ne krene od sebe, ako sebe ne napravi boljim forumašem kako očekivati da forum funkcioniše perfektno. ne pitaj šta forum može učiniti za tebe zapitaj se šta ti možeš učiniti za forum.

4 Likeova

Uzeo slobodno, jos 4 sata.

Sutra se vraca , tocno u podne.:grin::grin::grin:

Mogao si malo prije reci sto cu sada s ovim kokicama?

1 Like

Jel ih imas sad kod sebe?:grin::grin::grin:

Ma pusti me na miru, otisao je sa reddita, ovdje se jos nije pojavio, a ja u 11:59 legao na kauc, stavio ovu temu na tv i qurac, mislim da me depresija hvata.