Otvaram forum i potrebna mi je jedna osoba koja ce postovati po forumu.
Ako ste zaintresovani javite se na pp sa cijenom, hvala :)…
A tko ti brani da sam postuješ?
Ovdje ima likova koji se reklamiraju i nude kao pisci članaka,a nisu sposobni napisati niti post bez gramatičke greške.
Ti Nikola nemaš takvih problema, možeš pisati sam svoje postove, na nekima od njih “zaglumiti” nepismenijeg člana.
@c3po
Zato što sam ne može glumiti 10 osoba i širiti aktivnost foruma.
Osobno sam imao nekoliko foruma i znam šta je voditi forum i kako je teško biti osobno aktivan i natjerati druge da budu aktivni.
Ali sam isto tako za druge radio posao postanja na forum. I znam šta mu treba. Radio sam čak i za jednog Britanca taj posao, doveo mu i neke članove, ali on je dobro plaćao. Kod nas se ni članci ne plaćaju dobro, tako da se na oglas neću niti javiti. Ništa osobno @nikolas , možda sam u krivu, ovo je čisto moj osvrt na oglas i njegov post.
Oglas je jos aktivan pa se javite ako zelite …
Zašto ne može? Jedan ne može, a dvojica bi mogla “glumiti 10 osoba”? Potrebno je samo imati mašte, jer, mašta je važnija od znanja.
Siguran sam da naš poznanik M.K. (da ga ne spominjemo opet) nebi imao problema na svom Forumu “glumiti i 15 osoba”.
Samo naprijed.
Naravno, u teoriji može glumiti i 100 osoba. Pitanje je motivacije i količini slobodnog vremena. A ako rezultat ne bude očekivan, jer budimo realni, mali forumi lagano umiru zbog društvenih mreža, vrlo brzo će motivacija splasnut.
PS A niti M.K. ne bi glumio 15 osoba na forumu da od toga nema neke vajde.
Mislim da se ovdje traže volonteri, a ne radnici…
Ako ćeš se javiti na pm sa cijenom onda si radnik a ne volonter
refresh
refresh
imas ponudu vec vise od mjesec dana u inboxu i nisi se javio
samo bezveze spamas s refresh onda napisi koliko si spreman platiti…
razmenili smo 15 poruka i ako nisam odlucio da suradjujem sa tobom nema sa tobom zao mi je…