Tražim partnera/financijera za web prodaju

Lijepi pozdrav svima,
Od 2017. godine suvlasnika sam branda Lipstick koji se bavi prodajom raznih artikala prvenstveno dikretnim prodajnim oglasima putem Facebooka. Brand posjeduje facebook stranicu sa organskih gotovo 50,000 lajakova i preko 900 pohvala kupaca što je vjerujem najviše u Hrvatskoj.

Posjedujemo i nekoliko web shopova no oni su uglavnom bili zanemareni zbog velikih prometa facebook prodaje. Neki od tih web shopova u svojoj niši ima dobre pozicije na googleu i malo aktivniji rad na njima bi zasigurno donio i povećanje organskih prodaja kojih i sad ima no zanemarivo u odnosu na prodaju na facebooku.

Na žalost razišao sam se sa poslovnom partnericom jer se nikako nismo mogli složiti oko fokusiranja na core business (što sam ja forsirao) pa se energija, vrijeme i novac rasipalo na sve i svašta po meni nepotrebno.

Ona bi sad potpuno izašla iz trgovinskog dijela poslovanja te stoga tražim novog partnera koji bi financirao obrtna sredstva. Dakle nema nikakvih otkupa udjela ili bilo čega već se novac isključivo koristi za obrtni kapital i isključivo za financiranje robe koja se prodaje. Sve dosadašnje obveze proizašle iz starog biznisa ostaju isključivo na meni.

Odmah da kažem da se radi o cifri između 50 i 100k kuna. Nije striktno određena no veći iznos je uvijek bolji jer se radi i o uvozu iz Kine pa ako roba putuje dva mjeseca uvijek imajte na umu da vam je ta dva mjeseca novac koji ste platili za tu robu nedostupan.

Slobodno me možete pitati što vas zanima a možete me potražiti i na fejsu pa i pokažem što bi vas moglo zanimati. Samo potražite Ivica Ćosić iz Kutine.

LP :slight_smile:

ti si onaj cuveni porno webmajstor ak se ne varam, ali nikako se ne mogu sjetiti koji ti je nick bio…?

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.