Tražim partnera za suradnju (Zagreb) - web rješenja

Pozdrav,

Razvijam vlastiti CMS, koji je rađen u PHP/MySQL, jQuery, CSS3, HTML 5, pridajem dosta pažnje da je sve što je programirano modularno i tako da postoje osnovni moduli (članci/stranice, multimedia library, upravljanje galerijama slika, videima) i moduli koji bi se razvijali za potrebe klijenta (ovisno o potrebi klijenta ću napraviti modul za unos i upravljanje potrebitim sadržajem). Nemam registriranu djelatnost.

Razumijem dobro HTML 5, CSS3, ali sam više tehnička osoba i razmišljam u tom smjeru da pokušam potražiti nekoga za Frontend, tko je voljan dugoročno, zajedno razvijati projekt, tražiti kupce. Baviti se izradom web stranica sa vlastitim CMS-om.

Interesira me dali netko perspektivan, kreativan i sa duhom biznismena sebe može prepoznati u ovome?

Nisam nikada pisao ovakvu vrstu poslovnog prijedloga, pa sam malo oprezan.

Da radis u JS-u, onda bi bio zainteresiran…

1 Like

koliko si daleko stigao s tim CMS.om?

Generalno, admin dio.
module: clanci, media, video
unos i uređivanje clanaka po kategorijama, multimedia biblioteka, izrada galerija i dodjeljivanje clancima, unos videa dodjeljivanje i uređivanje, priprema za multilanguage.

Postoje stalni bazni moduli i dodatni usko vezani po potrebi.
Radim sada dodatne module za specifican projekt.

moze li se to vidjeti tipa neki test kako izgleda admin sucelje i kako radi platforma?

Na localhostu je još uvijek, mogu napraviti neki video možda… za sada

ako moze, bilo bi super da vidim :slight_smile: zanima me i sto moze trenutno sustav napraviti

Da li imaš neko web dućan riješenje? Ako radiš svoj CMS danas, uz sve postojeće, onda bez toga, mi nema smisla koliko bi imalo da imaš i neko riješenje za prodaju.

Svaka čast na poduzetnosti, prije nešto godina slagao sam za neke mikro apartmane CMS, i sjećam se da je bilo OMG sve to upogoniti.

Jesi koji framework koristio za PHP osnovu?

Nemam web dućan za sada,

Framework nisam koristio, tek sam nedavno otkrio dobre strane framweworka proučavao sam Larvel, htio sam ga koristiti ali bi me usporio u ovoj fazi jer bi morao učiti i prepravljati dosta toga, ali razmišljam o tome u sljedećoj verziji možda.

Da vam pokažem dosadašnji napredak, :slight_smile:
Napravio sam kratki prezentacijski video, :slight_smile: ali spor mi je laptop i koristio sam neki screen recorder iz browsera pa je opteretio i usporio sve. Pa sam malo skratio prezentaciju.

Sve što je korišteno od biblioteka ili vanjskih kodova ima licencu za korištenje u komercijalne svrhe. :slight_smile:

1 Like