Trazim pomoc oko streamovanja filmova sa prijevodom

Pozdrav,
imam par pitanja:
Moze li mi neko pomoci tako sto ce napraviti tutorial za streamovanje filmova sa prijevodom.
Ima stari tutorial koji koristi gk plugin a vidim da ce podrska od gk plugina biti izgasena 2016 godine!

Imam web stranicu koju sam izgasio 2013 i prije mjesec dana sam uplatio hosting i pustio je u rad.
Radila je na DLE 9.8 CMS-u a i ja sam je nadogradio na 10.5 radi sigurnosti.
E sad nastaju problemi,u bazi imam preko 2000 linkova za filmove, a 1600 su iz vk.com. Nijedan player nece da radi bez gk plugina. Postoji li nacin da neplacam nikakve plugine i da nekoristim taj gk plugin kojeg ce izgasiti uskoro?
Primjetio sam da ostale stranice koje se bave online filmovima nude sve dostupne linkove servera za filmove pa me interesuje sta oni koriste i koji plugin.

Tvala unapred :smiley:

Svi prelaze na videomega.tv a postoji naravno i razlog kao sto je gasenje gk plugina i gasenje flash-a u google chrome.

Registrovao sam se na videomega.tv ali ne znam sta dalje? Ima li neko upustvo, ili neko da mi objasni sta da radim i kako da ubacim ovaj api na dle 10.5 sajt. Molim vas pomozite jer se prvi put susrecem sa ovim api zezancijama. Hvala brzi na brzom odgovoru. ;D

Jedino je moguce da kopiras cijeli embed link sa nekog drugog sajta koji je taj video postavio i uploadovao prijevod na svoj host :slight_smile:

I onda povucem njegove reklame i reklamiram nekog drugog a ja gledam kuda sunce ide… :smiley:. Mene interesuje ima li neki plugin koji radi na isti nacin kao gk jer mi je mrsko da sad nanovo skidam linkove filmova ili da uplodujem filmove. A imam preko 1800 aktivnih linkova koji su povezani sa vk.com
Nasao sam VKPass plugin koji radi sa vk.com ali plugin radi samo sa wordpresom. Registrovao se na njegovu zvanicnu stranicu ali nisam mogao naci neki tutorial kako da taj (VKPass) plugin sredim da radi sa datelife 10.5 . Ako ima neko da mi objasni ili pomogne ja bi mu platio!

Upravo tako Zdenga. Ja sa jos jednim kolegom sa foruma pokrenuh pred tjedan dana stranicu s online filmovima u wordpressu. Koristimo gkplugin,a kad ga ugase kladim se da ce izronit neko novo rjesenje,jer ima previse takvih stranica koje bi bez gkplugina propale.

Za hljeba ne imo dabogda ko god vodi gledajsaprevodom.com nemoš otvoriti nista od reklama…

5000€ i ja ti sredim da ti neće trebati nikakav plugin, i dalje ćeš vući sve linkove kao i sad, kao i svi drugi, a svi linkovi će se učitavati u HTML5 player, znači ni flash ni java ti neće trebati :smiley: Čak ćeš koristiti istu bazu, isti CMS.

hahahahahha…
bas je smjesan… :smiley:

Šta je smiješno? Vidjet’ ćemo ko će riješiti problem kada GK prestane da radi, a ko će ukinuti stranicu, ili početi da uploaduje filmove :smiley: Misliš da postoji neki tamo plugin koji će to uraditi? Varaš se!

Nije prbolem gk nego ukidanje flasha

Film, opis , trailer, prevod, bez onih reklama sto smaraju http://www.insertmovies.com
Uzivaj, saljite zahtev za film koji zelite da ubacimo…

Leti adsense :smiley:

ODličan sajt. TNX a lott :smiley: