Tražim razmjenu linkova s adult sajtovima

Ko je zainteresovan za razmenu linkova sa domacim adult sajtovima neka se javi porukom.

Takodje, ako neko ima mogucnosti graditi linkove za adult sajtove neka mi se javi da se dogovorimo.

Dve saradnje ostvarene, ko još želi razmenu linkova iz oblasti adult sajtova neka se javi porukom i pošalje detalje oko razmene šta bi mu odgovaralo.

Ja sam ti ponudio izgradnju linkova ali nisam dobio odgovor.

A nažalost nisi mi ništa konkretno rekao kakve tačno linkove možeš ponuditi, pošalji mi više detalja da znam sa čim raspolažemo.

Pa mogu ti sredit linkove sa web 2.0 sajtova koji su pojačani drugim linkovima,blog komentare.
U toj niche večina linkova je takva.

1 Like

Važi, hvala ti, javim ti se uskoro

Kazem ti sve zavisi od konkurencije ali ako stranice su ispod 35-40 Pa nebi trebalo biti problem proći konkurenciju.

BUMP. I dalje aktuelno. Plus postoji mogućnost i da kupim po neki link sa domaćih adult site-ova pa ako imate šta ponuditi javite mi se privatnom porukom pa se dogovorimo oko cene.

BUMP. Još 2 saradnje ostvarene, ostali javljajte se da dovršimo započet dogovor, da ne gubimo vreme uzalud na nedovršene stvari. Takodje, ako neko ima ponuditi neki link za prodaju na adult sajtu neka se javi sa detaljima.

slobodan link u oglasniku http://www.jobs-xxx.com/

1 Like

Hvala, gde se i kako dodaje tu link?

rubrika sexi sajtovi ,
dodas opis sajta ime ovo ono i dole link ka vasem sajtu

1 Like

BUMP. Idalje aktuelno, dosta razmena već napravljeno, pa ako još neko želi razmenu linkova za adult sajtove neka se javi porukom. Takodje ako neko želi da proda link na lifetime period na svom sajtu, neka pošalje poruku sa ponudom.

Dragi moji vlasnici adult i gambling stranica, ali i svi vi vlasnici “standardnih” web stranica. Koliko vidim dosta vas kuka oko razmjene bannera, ali kad se ponudi razmjena onda “od 100 glasa, glasa čuti nije”.
Kako i sam imam nekoliko web stranica, nekoliko web shopova i za sad jednu adult stranicu, uvidio sam da bi bilo dobro ponuditi nekakvo BESPLATNO rješenje za razmjenu bannera, gdje bi svi bili na dobitku. I tako je na mojoj domeni https://fuckbook.hr gdje mi se vrti site za erotska upoznavanja i druženja (adult), osvanula i poddomena https://adultexchange.fuckbook.hr. Neka vas ne zavara naziv poddomene i naziv domene, sustav je namijenjen svima. Na ovoj adresi napravio sam sustav za BESPLATNU razmjenu bannera za naše okruženje (države sa slavenskim jezicima + nekoliko interesantnih europski zemalja), a koji funkcionira na slijedeći način. Svatko tko se priključi ovom sustavu za razmjenu bannera na svoju stranicu na mjesto predviđeno za banner postavlja kod koji mu se generira na našem sustavu i to za svaku veličinu bannera posebno. Za sad su u ponudi slijedeće veličine bannera:
Banner - full (468px X 60px)
Banner - half (234px X 60px)
Leaderboard (728px X 90px)
Skyscraper (120px X 600px)
Skyscraper - wide (160px X 600px)
Rectangle - large (336px X 280px)
Rectangle - medium (300px X 250px)
Rectangle (180px X 150px)
Square Button (125 px X 125px)
Naravno ako imate nekakve druge (specifične) dimenzije bannera na vašim stranicama te dimenzije mogu bez problema dodati u ovaj sustav, ali imajte na umu da se ovdje radi o razmjeni bannera, dakle netko treba oglašavati i na vašim stranicama, a da bi oglašavao, treba napraviti banner po vašim specifikacijama, pa stoga preporučam korištenje standardnih veličina bannera.
E, sad malo o tome kako sustav radi.

  1. Registrirate se na https://adultexchange.fuckbook.hr, potvrdite se (verificirate) linkom koji ćete dobiti na mail od našeg sustava
  2. Logirate se i već na početnoj stranici ćete imati mogućnost odabrati čarobnjaka za dodavanje oglasa.
  3. Kad odaberete jednog od čarobnjaka za dodavanje oglasa (veličinu oglasa koju želite dijeliti), bit će vam omogućeno da dodate svoj banner (radi smanjenja opterećenja našeg sustava, smo odlučili da bannere ne možete uploadati kod nas na server, nego se trebaju nalaziti negdje kod vas na serveru, a samo ćete upisati link do bannera kod vas. Svaki banner koji se dodaje bit će automatski pregledan od strane sustava kako biste i vi i mi bili sigurni da će se ispravno prikazivati na stranicama drugih oglašivača. Banneri koje želite postaviti mogu biti statična slika (.jpg ili .png), animirani gif, flash animacija ili html banner. Potrebno je odabrati kategoriju vašeg bannera (možete odabrati više kategorija, ali preporučamo da ako se radi o adult ili gambling bannerima da se označi samo kategorija za koju se banner stvarno odnosi, a za bannere za web trgovine, standardne web stranice i sl. možete odabrati kategoriju Standard ili Standard i još jednu ili sve kategorije). Na taj način vam je olakšano ciljanje do vaše publike, ali i to da se npr. adult banneri ne prikazuju kod vas na stranici ukoliko je stranica npr. namjenjena mlađoj populaciji. Nadalje tu je još i odabir valjanosti trajanja oglasa (npr. ukoliko imate neku akciju koja kreće od nekog datuma i traje do određenog datuma, postavite te vrijednosti, a ako je trajno, onda možete odabrati zadnju godinu ponuđenu u padajućem izborniku). Također omogućili smo 5 vremenskih zona kojima možete dodatno ciljati kada da se vaši oglasi prikazuju i u konačnici na samom kraju imate izbor da li da se oglas prikazuje na stranicama koje se nalaze u svim zemljama koje su ponuđene ili želite prikaz samo u nekima.
  4. Nakon što završite i snimite vaš banner, prikazat će vam se ekran za generiranje koda koji trebate staviti kod sebe na strnicu. (ne sekirajte se, ako ga ne generirate u ovom koraku, uvijek ga možete generirati tako da odete na čarobnjaka za dodavanje oglasa i ispod izbornika imat ćete 4 buttona/dugmića, a jedan od njih, zadnji, zove se “Exchange code”). Klikom na njega, bit će vam omogućeno da odaberete iz koje grupe bannera će se prikazivati banneri na vašim stranicama, te će se po tome generirati kod koji trebate postaviti kod sebe na stranicu na kojoj želite oglašavati (niste ograničeni brojem stranica, na što više stranica postavite ovaj kod više ćete imati prikaza bannera drugih oglašivača i na taj način zaraditi više prikazivanja svog bannera) i to na mjesto gdje želite da se pojavljuju baneri te veličine drugih oglašivača (onih koji su u ovom sustavu razmjene).
    To je sve. U 4 jednostavna koraka postavili ste svoje bannere da se prikazuju na svim stranicama drugih oglašivača koji prikazuju tu kategoriju bannera, kao i prikaz njihovih bannera na vašim stranicama.

Evo što sve dobivate zato što ste se registrirali i počeli oglašavati preko nas:

  1. 100% BESPLARAN sustav za razmjenu bannera
  2. 5,000 BESPLATNIH prikazivanja, a nakon toga omjer pikazivanja tuđih oglasa na vašim stranicama i vaših oglasa na tuđim stranicama je 100/70 (za 100 prikazivanja tužih oglasa dobijete 70 prikaza vaših oglasa na tuđim stranicama)
  3. 50 BESPLATNIH prikazivanja za svaki klik na tuđi banner koji se prikazuje kod vas na stranici
  4. stranice s adult i gambling sadržajem su dobrodošle za razmjenu dokle god su legalne i ne krše zakon
  5. golotinja na vašim stranicama je dozvoljena, sve dok nije maloljetnička
  6. alt tag za bannere
  7. banneri se čuvaju kod vas na serverima (da bismo spriječili pretjeranu upotrebu bandwidth-a)
  8. detaljnju statistiku za svaki dan i mjesec
  9. oglasi mogu biti ciljani po vremenskim zonama, danima u tjednu, te državama
  10. 5 vremenskih zona. korisnik može odabrati jednu, više ili sve vremenske zone u kojima želi da se prikazuje njegov oglas
  11. korisnik može zaustaviti prikaz svojih bannera da sačuva prikazivanja za neku intenzivniju kampanju
  12. alat za povrat zaboravljene lozinke

Kako ne bi stalo samo na ovome, omogućili smo vam i referal sustav, odnosno zaradu za svakog novo dovedenog člana. Kako biste doveli novog člana potrebno je da mu pošaljete link za referal koji se nalazi u odjeljku “Refer New Users” na naslovnici (home stranici) koja se prikaže nakon vaše prijave u sustav.
Evo što još dodatno možete zaraditi za svakog dovedenog člana:

  1. 5,000 BESPLATNIH prikazivanja za svakog novo dovedenog člana (refer)
  2. dobijete 5% prikaza koje napravi član kojeg ste doveli
  3. dobijete 5% klikova koji se naprave kod člana kojeg ste doveli

Radim na tome da se mogu prebacivati zarađena prikazivanja/klikovi s jedne veličine banenra na drugu, tako da kad vam zatreba za neku kampanju, možete dodijeliti prikazivanja/klikove sa svih bannera na jedan s kojim radite kampanju. Naravno, to će biti u nekom omjeru, jer nije isto prikazivati banner Leaderboard (728px X 90px) ili prikazivati banner Square Button (125 px X 125px).

Nadam se da moderatori neće ovo smatrati reklamom, nego pokušajem da zajedno napravimo jednu zajednicu za besplatnu razmjenu bannera koja bi nam svima koristila.

Zato požurite i registrirajte se još danas na vašem i našem besplatnom sustavu za razmjenu bannera https://adultexchange.fuckbook.hr

Koje stranice radiš i koje su najbolje sto se tiče adult dating da je po registraciji i uplati ?