Tražim ulagače za projekt!

Pozdrav svima, Trebam ulagače ili ulagača sa za projekt na kojem radim 5-6 mjeseci radi se o biciklima i to biciklima koju nisu u Europi dosada bili aktivni! Ukoliko nekoga zanima okvirno ulaganje, radi se investiciji od nekih 5-6 tis.eura i zaradu prvih godinu dana bi volio da podijelim sa ulagačem ili ulagačima koji su spremni pokrenuti ovaj projekt! mjesečna zarada bi bila između 4-8 tis. eura sa tim da proizvod bi se prodavao u USA,EU,Japan,Indija i slične zemlje di je to aktualno sa tim da imam informaciju provjerenu 100 % da ovo što bi proizvodio je aktualno u brazilu tako da bi i tamo proizvod slao, sve koje zanima o čemu se radi može me kontaktirati Hvala svima i nadam se ugodnoj i uspješno suradnji sa nekim od vas! LP, Max Alarcon

Ako je 100%, moj savjet ti je da digneš kredit, isplatiš ga za mjesec dana i dalje ide samo tebi lova.

Pa… iskreno da sam u mogućnosti da ga dignem , zasigurno bi to uradio da mogu da imam mogućnost… Ali nažalost blokiran sam u FINI pa nije moguće …

Capture.PNG

Svi tražimo investiciju pa tako i ja za medijski projekt :slight_smile:

Bicikle su dobra niša, nevjerojatan je interes i da imam novac uložio bih u taj biznis. Zanima me kako si riješio prodaju u više zemalja - je li to fizička ili online trgovina?

Za Brazil kažeš “da bi tamo slao proizvod” pa pretpostavljam da negdje postoji glavni centar i prodaju vršiš online? Kako otpremaš bicikle?

Također me zanima zašto ne Europa ako kažeš da na ovim prostorima nema takvog proizvoda. Pa monopol je primarna stvar u prodaji, tko prvi njegova djevojka, zar ne? :wink:

Sretno u svakom slučaju!

1 Like

Pa prodaju sam riješio na način po svijetu jer sam polu amrikanac polu hrvat i imam dosta prijatelja koji bi proizvod riješavali u svijetu, jer imam dosta poznanstva u svijetu općenito… Brazil je jedan od mnogih koji bi takav proizvod htjeli odnosno klijenti iz brazila jer oni ga naručuju putem USA najviše jer brazil je sam po sebi dosta zatvoren što se tiče ovakve proizvodnje bicikla odnosno vrste koju želim izrađivati… Prodaja putem Online trgovine da ,ebay i slične velike trgovine koje su kao hrvatsko “Njuškalo” Što se tiče Europe nije da nije isključena tu imam i brata koji je u gradu Aalen u njemačkoj i koji takođerproizvod može prodavati na području Baden-baden dijelu okolica Stutgarta,ulma,Aalena doslovno ajmo reć centar DE… Tako da iskreno područja imam doslovno pokrivena svugdije potreban mi je financiski dio koji bi mi omogućio prve proizvode koje bi iskreno prodao u roku od par sati od završetka gotovog proizvoda… Nije da nedajem informacije svakome nego jednostano neželim da dam kompletno projekt koji bi mogao “Netko” posuditi ili ga jedostavno kopirati od mene … To je moje i neželim svatkome dati informacije… Dok se ne uvjerim da je to to … :slight_smile: Hvala ti trebat će mi sreća :slight_smile:

1 Like