Neki dan otvorim svoj google disk i shvatim da imam brdo svojim malih igrica koje nikad nisam dovršio ili jednostavno nisu bile uspješne. To je sve iz vremena kada sam ulazio u neke game- jamove itd. Sve su to više manje " infinitiy" igre u kojima skupljaš bodove tako dugo dok ne pogineš, makar ima i jedna čak di skupljaš resurse, gradiš i tak dalje.
Uglavnom, došao sam na ideju da upload to na web stranicu i kroz lijepu prezentaciju zapravo ponudim da taj glavni lik u igri zapravo može biti vaše dijete. Ponudio bi to i na etsy-u , fivveru i možda pokušao i sa google ads.
Nudio bi naprimjer da u igri glavni lik može biti vaše dijete, mogla bi se mijenjati i neka osnovna tematika ( boje, izgled itd…)
Neku osnovnu uslugu bi naplačivao po mojoj gruboj procjeni oko 80 eura. Na vašu adresu stigao bi lijepo zamotani paket sa možda nekim poklončićem i qr- kodom koji vodi do vaše igre. ( Tako da bi zapravo imali i fizicku uspomenu )
Mislim da je glavni recept uspješnog biznisa da ljudima rješavaš neki problem.
Ovdje rješavaš eventualno problem roditelju “što ću kupit klincu za ročkas” … dok mu istovremeno povećavaš problem što svaki roditelj želi udaljit dijete od igrica… tako da nemaš baš puno glavnog recepta.