Pozdrav.
Trebala bi mi booking aplikacija neka koja bi radila na način ako imamo 3 putovanja koja su moguća svaki dan. Ali ako se bookira jedno putovanje ostala 2 nisu moguća. Gledao sam setmore.com i nudi svasta i odlicno je ali nemogu rijesiti da funkcionira poput ovog mog. Dali je to moguće riješiti sa woocommerce-om?
Wordpress je u pitanju.
Tesko sami woocommerce navest bez custom koda…
Mozda je lakse neki plugin prilagodit…
Pa jel zna netko konkretni plugin? 
Nitko nije imao sličan problem?
buduci da nitko ne odgovara evo ja cu…Neznam sada napamet, vjerujem da je google pametniji
uzmes neki dobar booking plugin, putovanja staviš kao uslugu bookinga nekakav izbornik unutar forme, korisnik izabere u izborniku šta želi i automatski ti se daj datum popunjava. ne trebas raditi za svako putovanje posebno, Mislim da većina plugina moze tako nešto, samo googlaj vidi koji nudi to i eto. nešto tipa service, appoitment i sl
ili preko woocomerca , i dodaš kod u functions php koji blokira ta ostala dva proizvoda po ID-u ako je jedan od njih zauzet bla bla… sad baljezgam ali u biti ima načina, googlaj, imas stackoverflow i na kraju možeš nekog pakistanca platiti da ti napravi.
skupo, ali velika prednost woocomerca je sto je odrzavan, jako dobro iskodiran, hookabilan…