Treba mi booking aplikacija

Pozdrav.

Trebala bi mi booking aplikacija neka koja bi radila na način ako imamo 3 putovanja koja su moguća svaki dan. Ali ako se bookira jedno putovanje ostala 2 nisu moguća. Gledao sam setmore.com i nudi svasta i odlicno je ali nemogu rijesiti da funkcionira poput ovog mog. Dali je to moguće riješiti sa woocommerce-om?

Wordpress je u pitanju.

Itko?

Tesko sami woocommerce navest bez custom koda…
Mozda je lakse neki plugin prilagodit…

Pa jel zna netko konkretni plugin? :smiley:

Nitko nije imao sličan problem?

buduci da nitko ne odgovara evo ja cu…Neznam sada napamet, vjerujem da je google pametniji :wink: uzmes neki dobar booking plugin, putovanja staviš kao uslugu bookinga nekakav izbornik unutar forme, korisnik izabere u izborniku šta želi i automatski ti se daj datum popunjava. ne trebas raditi za svako putovanje posebno, Mislim da većina plugina moze tako nešto, samo googlaj vidi koji nudi to i eto. nešto tipa service, appoitment i sl

ili preko woocomerca , i dodaš kod u functions php koji blokira ta ostala dva proizvoda po ID-u ako je jedan od njih zauzet bla bla… sad baljezgam ali u biti ima načina, googlaj, imas stackoverflow i na kraju možeš nekog pakistanca platiti da ti napravi.

skupo, ali velika prednost woocomerca je sto je odrzavan, jako dobro iskodiran, hookabilan…