Trebam nekog za razvoj FB stranica (opet), veliki budžet

Iako se FB možda gasi u Europi, ja ne odustajem :slight_smile:

Uglavnom prisutnost na društvenim mrežama mi je loša pa i dalje tražim nekog tko bi mi vodio FB stranice strane i domaće - odnosno povećao broj followera, plaćenim reklamama ili drugim white-hat metodama. Trebaju mi računi za usluge, pa preferiram obrt/firmu. Idealno nekog s paušalnim obrtom pa da on plaća Fejsu i meni sve fakturira uz svoju proviziju.

Meni je FB ads account odavno blokiran iz pitaj-Boga-kojeg razloga pa nemam izbora nego ovako tražiti. Možete se javiti ovdje ili na [email protected]

3 Likeova

Sta cemo mi ako se fb ugasi za EU

Ne kontam dosta poslova ovisi o fbu

Sad sam slučajno naleteo na ovu objavu na Facebooku.

Pogledaj, možda ti bude zanimljivo i možda mozes sa njima da vidiš da ti vode društvene mreže duže od tih mesec dana.

1 Like

S ovima dogovaram neku suradnju, cini se da se oni bave bas tim:

Koliko sam shvatio oni ce mi dati neki account s kojim cu moci oglasavati, oni ce placati sve Fejsu, pa onda meni izdaju fakturu jedanput mjesecno. Navodno kao agencija imaju poseban deal s Facebookom pa mi ne uzimaju nikakvu proviziju, nego valjda Fejs njima neku proviziju daje…

Znao sam da mi Httpool zvuči poznato…

Ma da, ocito su se presaltali na ovo… i sad se reklamiraju pod brandom “by Aleph”, sto god taj Aleph bio, al valjda ih netko kupio.

Samo mi nije bas jasno kakav cu to profil za oglasavanje dobiti, jel neki privatni ili posebni ili kako to ide. Potpisao sam ugovor, za sad djeluju ozbiljno, a i hrvatska firma im ima solidne prihode.

1 Like

Aleph je grupacija koja ih je kupila.

Zavisi od ugovora,ali najcesce je to ovako ti otvaras Business Manager account, a onda ti oni otvore accounte (profil za oglasavanje) unutar tog BM. Najcesce je setup koliko fb stranica (domena) toliko accounta.

Razlika je sto su oni direktni EU partner i samim tim dobijas veci support od strane FB itd, da te ne banuju tako lako jer su nalozi otvoreni preko njih. S tim da ako FB audit smatra da te treba banovati, razlika je samo sto kad radis appeal imas bolji support.

Ova opcija da oni nemaju proviziju je nesto novo - inace ovo sto ti govoris da placas njima je
Credit Line - to FB odobrava velikin spend nalozima, tako da oni imaju tu opciju. S obzirom da radim sa Aleph/Htpool preko 5 god, ima provizija - tako da nisam siguran ali ako dobijes te uslove super.

1 Like

Onda mi je promaklo to u vezi provizije negdje, nisam puno piskarao s njima, a nisam vidio ni da pise
u ugovoru. Koja inace bude provizija njihova? Kako to da ti radis preko njih, a ne samostalno sa svojim ad accountom? Postoje li kakve druge prednosti ili je to bas samo za nas s restricted accountima?

Provizija se kreće od 1-5% od spend-a, koliko ja znam, ali zbog obima prometa imam prilično dobre uslove. Pa ne radim samostalno jer
a. imamo bolji support nego da radimo direktno
b. BM nalog je nas, i ad account je nas ali ga oni naprave
c. dobijas support, knowhow, webinare od njih

Lp

1 Like

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.