Trebam pomoć - Bankomat odbio isplatu sa Payoneera

Pozdrav,naime danas sam sa svojom karticom isao podignut novce (payoneer kartica) i prije toga sam pogledao doma na payoneer racunu da li imam dovoljno novca i imao sam dovoljno novca za podic tu svotu.

Unio sam svotu u bankomat,krenuo podic i cuo sam da se novci vrte unutra (broje) i nakon toga samo odjednom je stalo i pisalo transakcija odbijena,ja reko ajde dobro mozda nema novca u bankomatu. Dodem doma i pogledam stanje na racunu kad ono ta svota novca mi je odbijena sa racuna (pise da je ‘podignuta’).

Sto da radim? U pitanju je OTP bankomat. Svota nije mala te mi treba da platim stan.

Da li si zvao OTP banku? Mozda su sredstva rezervisana i mozda ce se vratiti

I ja vjerujem da će se to regulirati nakon što kontaktiraš banku. Mada, stvar je u najmanju ruku čudna. :frowning:
Držimo fige, javi kako je prošlo. :o:

Sretno, nemoj zaboraviti updejtati ovaj topic jer ovo je zanimljivo, ne samo zbog payoneera, nego i zbog bankomata.

nekom mojom logikom, bankomat je skinuo pare, ali nije mogao isplatiti, zato je napisao da je odbijena transakcija, sad ce on vratiti pare na payoneer, ako moze, a sto ako nemoze? Moj savjet je isto sto brze otic u tu banku ili ih odmah sad zvrcni. I nemoj se bojat neke proezne i ostalih gluposti kojima se narod plasi nego lijepo reci di su pare.

Moja cura je “digla” pare na bankomatu …uzela karticu, zaboravila uzeti novce i otišla. xd. Banka joj kasnije vratila pare, tako da su ti šanse više nego OK. :slight_smile:

1 Like

He he, :blush: sigurno ima dosta drugih kvaliteta.

P.S. Ne zamjeri na maloj šali. :sunny:

4 Likeova

Nazvao sam banku rekli su da je moguce da su sredstva rezervirana.

Kontaktirao sam payoneer rekli su mi da novci jos nisu autorizirani te da cu morati pricekati do 2.6. kako bi znali sto cemo dalje. Isto tako rekli su mi ako bude nekakvih problema da ne dobijem te novce da ce oni zvati banku.

1 Like

Kaže ti marš, a ja: “Good one” :smiley:

3 Likeova

To se i meni nedavno desilo,bas identicno,culo se da broji ali novci nisu izasli van. Kontaktirao sam payoneer,oni su rekli ako mi bude pod pending transactions pisala ta transakcija i iduci dan da se novci u roku od 3 dana vracaju nazad na racun,jer bankomat biljezi da li si ti uzeo novac ili nisi,u ovom slucaju nisi jer nisi ni mogao. Normalno sam za par dana dobio novce nazad.

1 Like

Problem je sto meni i danas nema te transakcije pod ‘pending transactions’

Desava se da bankomat zablokira, novac ce ti biti vracen za nekih 20-30 dana pa ces ponovo moci da podignes.

1 Like

Sistem isplate novca:

1 --> odabireš željenu svotu za podići
2 --> bankomat vrši upit na tvoj račun, ako ima novca:
2a) bankomat rezerviše sredstva na tvom računu ako ima novca
2b) bankomat izvršava isplatu keša putem dispenzera, tvoju transakciju označava kao procesuirana. U slučaju da bankomat nema novca, rezervisana sredstva ti se povraćaju nakon 10 radnih dana.
3 --> U slučaju da nema novca na kartici, šalje ti poruku da nemaš sredstava.

Tako da ćeš novac dobiti 10 dana od dana rezervacije.

1 Like

Ako dodu pare,ako je netko ovdje iz Zadra nek se javi idemo na pivu :smiley:

Ma meni se to desavalo bezbroj puta ne brini bice ti vracen novac 10-20 dana max ali obicno bude 12.

1 Like

Znam da je 3 ujutro ali ne mogu spavat jer sam se previse nalio kole pa sam hiper aktivan i dosadno mi je pa da napravim mali update.

Jucer sam kontaktirao payoneer hocu li dobit novce nazad. Rekli su mi da bi mi novci trebali stici sutra (danas) i stigli su nazad danas :smiley:

Sredstva su bila rezervirana jer je bila greska u bankomatu i na srecu pisalo je kako novac nije podignut,kako je i bilo.

3 Likeova