Trebam pomoc za poboljsanje pregleda i zarade

Pozdrav,trebala bi mi pomoc oko poboljsanja vidljivosti sajta?! Vec nedelju dana sam povezana sa Native media imam dosta pregleda,ali klikova slabo i zarada bukvalno nikakva… jos nije prosla 1e… to mi je bas cudno… u prilogu teksta poslacu vam sliku,rekli su mi ovde da se obratim za pomoc. Unapred zahvaljujem!:hugs:

Ja koliko znam, inače ljudi slabo klikaju na takve oglase… Nisam ih koristio, ali osobno me takvi oglasi gotovo nikad ne zanimaju, tako da pretpostavljam da je to normalno.

374542
PREGLEDI
1008
KLIKOVI
23.59 €
ZARADA

Nije ti to bog zna kakva filozofija… Ali sto kolega rece ako imas sajt sa tematikom koja nije vezana za reklame njihove(90% o zdravlju i ishrani) onda je logicno da na 1000 pregleda ne bude ni jedan klik…
Jer… Koga zanima koje tablete mu liječnik preporučuje ako je on dosao na sajt da procita neku vijest o koroni

Ma klikću kao ludi na takve oglase. :smiley: Evo juče, Mgid duplo više klikova nego Adsense. S tim da Adsense drži glavne pozicije na sajtu, da zamjenim pozicije, vjerovatno bi bilo dosta više klikova u koristi Mgid-a.

S obzirom na to kakve su reklame, na 1000 pregleda bi moralo biti barem 5 klikova.

Jel se učitavaju reklame, šta kažu iz Native Media?

Jel ovo 374k pregleda stranica a samo 1008 klikova?

Tacno tako… Tematika news portal.

389k pregleda
328 dolara
Mgid

To kod tebe nešto nije dobro.

Nije di mene… Native to pokazuje… Imam i ja na mgid nešto manje od tebe… Ali ovo je kod Native tako

To se onda ne isplati držati na sajtu, osim ako je oglas negdje dole na nebitnoj poziciji. :smiley:

Ma ne držim više… Prošli mjesec je ukinuto…malo testirao… Djelovali da dobro plaćaju… Pa premjestio na dno i zatim skroz ugasio.

Nativemedia broji preglede po svakom onom boxu posebno. Znaci kad imas recimo 3x2, to je na nativemedii 6 pregleda, dok je na mgdiu ili adnow- samo 1 pregled.

Takodje, Nativemedia ima kao 3 kategorije kad su sajtovi u pitanju, sto je sajt ozbiljniji dobija veci % (mislim da je najveci oko 70% a najnizi 40%)

1 Like

Reci koliko je to dosta posjete?
Ja ne vidim nikakvu sliku, jel nešto do mene?

Jesu to pregledi sa nativemedia.rs statistike?

Da sa njihove statistike. Da li moze neko da mi pomogne vec jace od nedelju dana sam na sajtu,a zarada 50centi? To je malo smesno…

Pregledi
10558
klikovi
26
Zarada
0.50
Evo,nije htelo sliku da mi ocita da posaljem…

Koliko je to posjete po Google Analytic?

Gdje si postavila widgete i koliko?

Joj nemam pojma stvarno,jos sam nova u ovome uplatila kurs preko lika jednog,ali ne daje dovoljno informacija… Jedan vidzet sam postavila samo,i to da mi nisu iz Native media poslali link kako da postavim ne bih ni znala sta je​:woman_shrugging: receno mi je da je minimalna zarada 20e ,a ovo sad kao da se podsmeva neko samnom…:rofl:

Moraš ubaciti još jedan widget u tekst, tako će biti više klikova.

Za domaću web stranicu moraš imati puno pregleda i klikova za normalnu zaradu.

I moraš ubaciti google analytics kako bi znala koliko imaš posjete.

1 Like

Možeš imati 2 widgeta i to trebas uraditi…

Staviti jednu reklamu ispod prvog pasusa… Recimo 2x1 ili 3x1

A drugu reklamu u sredini ili na dnu texta… Mozda 3x2

1 Like

Dugo sam koristio i njih i monadplug ali sam izbacio jer sam vidio samo kontra efekat, pošto su nam sajtovi sa profilisanom publikom. Ako si news, i ako posjete dolaze sa fb, Pokušaj da prodaš direktno banere nekome. Danas se mnogi bave prodajo svega pa navali dijeliti post po fb grupama prodajnog karaktera. Sigurno neko naleti. Sretno