Ja neću raditi ovakve sajtove, ali lijepo je pročitati tutorijal u vezi sajtova. Nađe se tu uvijek nešto oko seo linkova organizacije sajta… Mene interesuje zarada, vazda me interesuje zarada i ako može neki skrinšot, ako ne uredu je, ali to loži početnike i mene Da li praviš sajtove za skuplje ili jeftinije proizvode? Da li se isplati praviti sajt dje se prodaju neke zezancije od 5-10 dolara? ja sam prije sto godina pokušao napravit blog za prodaju preko amazona onih rukavica preko koji možete koristit tach skin telefone i uređaje. kako sam krenuo tako sam i odustao brzo. tad još nije u meni volje bilo za rad ozbiljniji. Da li targetiras neku zemlju ili ne? Možda je malo van teme al kako radiš članak za ciljane keywordse ajd titl to je jedan kako ostale ciljaš? Jel dodaješ naslove u članaka, bolduješ, ubaciš sliku sa ciljanim keywordsima? Kolika je konverzija? Znam da zavisi od sajta i proizvoda, al jel nekad nema konverzija bez obzira na posjetu? Možda sam postavio previše pitanja za nekog ko neće pokretati stranicu ovog tipa al nije loše da znam, možda nekad i pokrenem.
1 Like