Nedavno smo lansirali potpuno novu verziju stranice tvojkalkulator .com. Cilj nam je bio stvoriti jedno mjesto na Balkanu gdje korisnici mogu pronaći sve potrebne izračune na jednom mjestu – od financija i zdravlja do svakodnevnih potreba, bez previše kompliciranja.
Softver smo pisali ispočetka kako bismo postigli maksimalnu brzinu i preglednost, ali svjesni smo da uvijek ima mjesta za napredak. Zato nam treba vaša stručna pomoć i oko:
Korisničko iskustvo (UX): Je li snalaženje među 500+ kalkulatora jednostavno?
Novi alati: Postoji li neki specifičan izračun koji vam često treba, a niste ga pronašli kod nas?
Tehnička strana: Primjećujete li bilo kakve greške u radu na mobilnim uređajima?
Svaka kritika ili savjet nam puno znači u ovoj fazi razvoja. Hvala unaprijed na izdvojenom vremenu!
Preporuka, da ubacite gdje god moguce, da ostane historija izracunanja, dok se ne refresh strranica, evo na primjer online kalkulator sa početne, kada se izracuna 2+4=6 i sad novi izracun uradim 1+1=2 ostanu kraj kalkulatora i tako imam uvid u složenije racunanje. Isto tako za štopericu je dobro uvest kada se zaustavi ostane to vrijeme, i da se moze pokrenuti ponovo da ostane staro vrijeme npr. ispod stoparice ili negdje kraj i da moze se nastaviti. Valjda kontate šta pisac hoce reci.
I na ovo bih htio ovako odgovoriti: čini mi se da ovu primjedbu dajete za kalkulator na početnoj stranici. Nastavljam s razvojem kalkulatora na početnoj stranici, dizajniran je s posebnim JavaScriptom. Razmotriti ću vaš komentar.
Što se tiče 2. točke, uredio sam kalkulator na Online Štoperica - Kronometar i Prolazna Vremena - napravio sam ga onako kako ste opisali i postao je praktičniji. Hvala vam puno na vrijednom komentaru.