TVProgramDanas.net - Novi i moderni TV vodič za regiju (Trebam feedback)

Pozz ekipa,

Htio bih vam predstaviti jedan svoj projekt na kojem radim već neko vrijeme. Riječ je o stranici TV Program Danas (https://www.tvprogramdanas.net/) koja je zamišljena kao brz i moderan TV vodič za sve kanale u našoj regiji.

Iskreno, cilj mi je bio napraviti alternativu onim starim i često nepreglednim rasporedima na koje nailazimo. Odlučio sam se za tamnu temu (dark mode) jer mislim da je to danas standard, a i puno je ugodnije za oči dok se pretražuje sadržaj. Potrudio sam se pokriti većinu bitnih kanala iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije te ih razvrstao po žanrovima kako bi snalaženje bilo što jednostavnija, pogotovo na mobitelima.

S obzirom na to da ovdje ima puno iskusnih ljudi iz web svijeta, zanimalo bi me vaše iskreno mišljenje. Kako vam se čini brzina učitavanja i samo korisničko iskustvo? Ako primijetite bilo kakav bug ili imate ideju što bi se još moglo dodati, slobodno pišite. Svaka kritika, bila ona pozitivna ili negativna, puno će mi pomoći da poboljšam projekt.

Hvala unaprijed svima na vremenu!

1 Like

Greška u koracima.
Isključivo mora biti prikaz samo jedne države. Šta nekoga iz HR briga što je na programu u BIH/RS ili SLO? Totalni promašaj.

Drugo, ljude ne zanimaju dizajnerske bravure. Traže PODATKE.
Podaci moraju biti u prvom planu, sve drugo je ili nevažno ili manje važno.
Dok sam puno više gledao telku nego danas, redovno sam koristio https://mojtv.hr/

1 Like

Ja se slažem. Prvo podijeliti na programe po regijama, pa onda kategorije (glavni programi, sportski, povijesni - za maxtv korisnike)

Ali glavna stvar je što na početnoj prikazuje samo trenutno što se prikazuje, treba bar 3 stvari stavit, trenutnu i dvije nadolazeće.

Što se tiče dizajna, okej - moderno, ali ja ako idem tražit što ima na tv me ne zanima dizajn, nego sadržaj, a na mojtv.hr mi je to odmah dostupno. A upravo njih koristi i 90% ljudi bi rekao.

Sad se nameće pitanje, što možeš napraviti bolje, da ljudi koji koriste mojtv već godinama pređu i krenu koristit tvoj web.

1 Like

Hvala vam svima na iskrenim komentarima, zapravo mi baš takva direktna povratna informacija i treba da vidim što ljudima zapravo fali.

@d1namic potpuno si u pravu za naslovnu stranicu. Prikaz trenutne emisije uz dvije nadolazeće je odlična ideja za brzi pregled i definitivno ću to ubaciti čim stignem u idućoj nadogradnji. Što se tiče pitanja zašto bi netko prešao kod nas pored navike na stare portale, naš glavni adut je trenutno količina podataka. Tu smo vjerojatno najopširniji u regiji jer obrađujemo raspored za čak 515 kanala.

Fokus nam je sada upravo na tome da tu gomilu podataka pametno filtriramo pa uskoro dižemo posebne sekcije gdje će se na jednom mjestu vidjeti samo filmovi, serije ili sportska natjecanja koji su taj dan na TV-u. Ako vidim da ima interesa, to ćemo još detaljnije razbiti na dječji program, dokumentarce i magazine. Znam da je teško mijenjati navike korisnika, ali probat ćemo se izboriti kvalitetom i opsegom informacija. Bilježim si ovo za naslovnu i bacam se na posao.

1 Like

Ne treba samo za jednu državu i to bila najveća greška. Zato što ljudi prate neke emisije na tim kanalima, nema veze odakle si.

2 Likeova

Kako dobivate podatke o epg. Meni sajt super izgleda

1 Like

Puno hvala na lijepim riječima i drago nam je da vam se sviđa dizajn stranice!

Što se tiče EPG podataka, njih prikupljamo iz različitih TV platformi i satelitskih izvora. Naš sustav prati promjene u stvarnom vremenu, što znači da se raspored automatski ažurira čim dođe do bilo kakve promjene u programu. Na taj način osiguravamo da su informacije uvijek točne i sinkronizirane s onim što se trenutno emitira.

Za web cam s3x sajt mi potrebna aplikacija koja meri vreme i pretvara ga u dolare …

dakle Pero Gleda Maru na kameri ,podesi minutazu 1 dolar po minutu , i kada ukljuci lova polako curi Mari ,dakle Pero ga salje a Mara ga prima… :joy:

Dolari idu sa sajta za clanove na koji je Pero ranije uplatio dolare ,

nesto ovako Cash Clock - Online Stopwatch

Pa ako neko moze to da napravi neka se javi