Tvrtke za grafički i web dizajn

Lijep pozdrav,

bavim se web i grafičkim dizajnom i na tom sam području dosta dogurao te smatram kako sam prerastao granice trenutnog radnog mjesta. Ono što mi je želja je zaputiti se prema nekom većem gradu (npr. Rijeka i okolica Rijeka te Zagreb s okolicom) te potražiti neki studio za grafički dizajn gdje mogu dalje raditi na svom usavršavanju.

Znam da na hrvatskom tržištu nema previše grafičkih studia, međutim uvijek postoje neka koja se interesiraju za novu radnu snagu i ideje koje nose sa sobom.

Pokušao sam pronaći neku top listu grafičkih studia na području Hrvastke međutim neuspješno, uostalom previše ih je a većina su amateri.

Možete li mi predložiti najuspješnije grafičke studie u Hrvastkoj, koji su najpoznatiji, koji imaju najbolja rješnja, koji se najviše cijene.
Nije mi namjera svakome slati molbu za posao, nego čisto me zanimaju njihovi portfolii, na što da pripazim pažnju, kakva su njihova očekivanja kada zapošljavaju i sl.

Kakva su vaša iskustva, čije radove posebno cijenite i smatrate kako izvrno obavljaju posao kojim se bave.
Thread može biti i nekakav izvor informacija o grafičkim tvrtkama u Hrvatskoj te mogućnostima za nadolazeće mlade snage.

Unaprijed zahvaljujem!

pa većina uspješnih web studija povlači i uspješne dizajnere, zar ne.
To je isto kao i u nogometu.

Pozdrav Borna,

Nazalost u ovim vremenima malo tko zaposljava nove ljude, uglavnom se svi zatvaraju. Ako pak zelis nesto nauciti i mozes nesto i ponuditi, javi se deckima u
http://www.kreativni.hr
(Rijeka), njih mogu osobno preporuciti.

google je danas dostupan svakome, zar ne? potroši malo vremena i googlaj i naći ćeš.

Nepita covjek sto nezna koristiti google vec sto zeli preporuke zivih ljudi, ipak se podrazumijeva da ljudi koji ovdje jesu znaju malo vise od samog googlea, jel, vecina forumasa su tehnicki gledano web majstori, graf i web dizajneri i sl. te znaju kakvo je stanje trenutno i o kom kruze dobre glasine, a o kome lose i sl…

istina je to što kažeš, mislio sam na googlu može naći neke sudije i vidi sam razinu kvalitete.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja