Ubersuggest - vrlo dobar besplatan SEO alat

Ne znam da li znate za ovaj alat, ja ga dugo nisam gledao, ranije je bio keyword suggester klasični i od kad ga je Neil Patel kupio bome je napredovao pofino i sad izgleda kao ultra lajt verzija Ahrefsa. Tj odlično za totalno besplatan alat, koji nema nikakvih ograničenja.

https://neilpatel.com/ubersuggest/

8 Likeova

Ja sam skoro cula za njega, probala i dobar je. Vjerovatno cu ga opet koristiti ali sad trenutno koristim SISTRIX jer sam dobila full free pristup za 60 dana za njega i XOVI. Ovaj prvi je po mom misljenju bas dobar, a sa XOVI se nisam uspjela sprijateljiti. Oba su njemacka i mozete ih testirati besplatno 14 dana.

1 Like

Moguce da se jos odavno naplacuje, za mene je novost:

Ja koristim kwfinder i ahrefs, oba kupljeni preko group buy,7 dolara svaki. Kwfinder je zbilja odlican tool,puno ga koristim za affiliate sajtove.
Ubersuggest od Neil Patela nije tocan u nicemu,bar sam tako ja primijetio. Dzabe sto je free.

Ako je nekome dovoljan samo Keyword Tool onda može koristiti onaj od Googlea na AdWordsu. Kad se plati kampanja vidi se točan broj pretraga, ne interval. Najmanja uplata je 70 kn, i ako vam nije potrebna kampanja rastegnite to imati ćete Keyword Tools sa točnim brojem pretraga.

Nije to ništa novo i već je dugo tako, ali možda neki ne znaju i misle da se može vidjeti samo interval. Ja sam se šlepao na KWfinderu dok nisu onemogogućili pretragu bez plaćanja. Ovako se uplati bar 70 kn na AdWords i imaš Keyword Tools sa točnim brojevima i usput iskoristiš uplatu za neku oglasnu kampanju ako zatreba. Kad se potroši budget još neko vrijeme ostanu točni brojevi pretrage, pa tek naknadno vrate interval.

2 Likeova