Ljudi ubi me danas ovaj google update što bio na početku meseca, sve je bilo normalno i oko 15h pade mi poseta za 50% na dva sajta. Da li se desilo još nekome ?
To ti nema veze s tim jer je update završio 27.3. Nešto drugo je u pitanju. Daj linkove u DM da pogledam.
Ma izgleda da je bilo samo do google analitike, juče popodne poseta pala za 50% pa se kasnije sve vratilo u normalu, sad je sve ok. Ja sam mislio da je update krenuo tek sada da radi, ali srećom nije to.
Nema nista stresnije nego pracenje prometa ne na dnevoj bazi, nego satnoj.
Eventualno pogledam jednom dnevno adsene/affiliate i to mi je dovoljno, ovo ostalo se ne azurira dovoljno dobro.
Imaš pravo, moraću da prestanem to da radim.
Na jednom od tek započetih projekata ova nova GAnalitika se meni nekad updateuje tek nakon 12-14 sati narednog dana, odnosno, vidim otprilike samo 50-60% prometa prethodnog dana… čak i dobro pogodim koje ću brojeve imati .
I zbog toga sam u startu vrlo brzo odustao gledati je, jer jednostavno vidim da sve radi. Mislim da Google ovo namjerno radi kako ne bi opterećivao resurse na malim projektima u korist velikih… ali to je samo moj stav!
Jel ovo opet neki problem sa GA ne učitava mi normalno posjetu?
I kod mene prije sat-dva jako mali broj aktivnih korisnika.
Već sam mislio da sajt ne radi kako treba.
Sada je ok
I kod mene opet bilo danas i to još jače nego prošli put, ne znam šta više rade sa ovu analitiku
Da, ponovo danas prikazivao smanjeno za preko 70% barem kod mene
Znači nisam ni ja bio jedini
Nisi i evo vidim i od jutros ponovo pada poseta i pogrešno prikazuje, a pregledi na reklamama nikad jači. Nije mi jasno šta se dešava sa ovom google analitikom u zadnje vreme.