Ubi me ovaj novi google update danas kao zeca

Ljudi ubi me danas ovaj google update što bio na početku meseca, sve je bilo normalno i oko 15h pade mi poseta za 50% na dva sajta. Da li se desilo još nekome ?

To ti nema veze s tim jer je update završio 27.3. Nešto drugo je u pitanju. Daj linkove u DM da pogledam.

Ma izgleda da je bilo samo do google analitike, juče popodne poseta pala za 50% pa se kasnije sve vratilo u normalu, sad je sve ok. Ja sam mislio da je update krenuo tek sada da radi, ali srećom nije to.

1 Like

Nema nista stresnije nego pracenje prometa ne na dnevoj bazi, nego satnoj.

Eventualno pogledam jednom dnevno adsene/affiliate i to mi je dovoljno, ovo ostalo se ne azurira dovoljno dobro.

2 Likeova

Imaš pravo, moraću da prestanem to da radim.

Na jednom od tek započetih projekata ova nova GAnalitika se meni nekad updateuje tek nakon 12-14 sati narednog dana, odnosno, vidim otprilike samo 50-60% prometa prethodnog dana… čak i dobro pogodim koje ću brojeve imati :rofl:.

I zbog toga sam u startu vrlo brzo odustao gledati je, jer jednostavno vidim da sve radi. Mislim da Google ovo namjerno radi kako ne bi opterećivao resurse na malim projektima u korist velikih… ali to je samo moj stav!

1 Like

Jel ovo opet neki problem sa GA ne učitava mi normalno posjetu?

1 Like

I kod mene prije sat-dva jako mali broj aktivnih korisnika.
Već sam mislio da sajt ne radi kako treba.
Sada je ok

1 Like

I kod mene opet bilo danas i to još jače nego prošli put, ne znam šta više rade sa ovu analitiku

Da, ponovo danas prikazivao smanjeno za preko 70% barem kod mene

Znači nisam ni ja bio jedini :rofl:

2 Likeova

Nisi i evo vidim i od jutros ponovo pada poseta i pogrešno prikazuje, a pregledi na reklamama nikad jači. Nije mi jasno šta se dešava sa ovom google analitikom u zadnje vreme.

1 Like