Ukraden gmail i adsense account!

Pozdrav !

Vec 10 dana muku mucim da na bilo koji nacin kontaktiram adsense support i google support…Ukraden mi je gmail koji je povezan sa 2 blogera gde sam imao postavljen adsense…Nemam pristup nicemu…Gmailu sam kroz rezervni mail prijavio kroz njihovu formu celu stvar i na kraju dobio poruku da ce mi biti odgovoreno za 3 do 5 radnih dana…Proslo je 10 dana odgovora nema.
U medjuvremenu taj sto je ukrao blogove je postavio svoje adsense oglase …drugaciji je ca-pub ID …tako da adsense zna sve o njemu…Pronasao sam mu i spisak blogova…Posto je objavio clanak na mom blogu i samim tim mi omogucio uvid i na ostale blogove…Gde je aposlutno isti ID…Sve to imam kao dokaze,pravio sam i slike…ali ostaje samo kontakt sa google i njihov odgovor…Imam i sve brojeve telefona od Googla u Evropi i naravno USA ?
Imate li kakav predlog !
Unapred zahvaljujem,prihvatam sve vase sugestije !

Mozda su ti odgovorili, ali taj isti lik koji ti je ukrao gmail i adsense ima pristup i tom alternatinom gmailu. Logiraj se u gmail i pogledaj skroz dole desno i klikni Detalji da vidis jeli se netko drugi logirao na tvoj gmail. Pokušaj opet prijaviti
http://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?ara=1

[quote=“aaaaaa21”]Mozda su ti odgovorili, ali taj isti lik koji ti je ukrao gmail i adsense ima pristup i tom alternatinom gmailu. Logiraj se u gmail i pogledaj skroz dole desno i klikni Detalji da vidis jeli se netko drugi logirao na tvoj gmail. Pokušaj opet prijaviti
http://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?ara=1
[/quote]

Hvala na brzom odgovoru,nije se niko drugi logovao sem mene upravo sam proverio…Evo saljem jos jednom,pa sta bude !!!

Ima li odgovora?

Nema,prosto ne mogu da verujem,neki najobicniji MLM,PTC programi imaju live chat i odgovor za 5 minuta live…ne radim to vec neko vreme,ali ovo sa google je prosto neverovatno,pa sam morao da spomenem.

Ikakvih novosti?

P.S. o kojim je blogovima rijec?

U pitanju je šup** sa balkana,dalo se pretpostaviti ! Liči na nas !!!

Vratio sam gmail i adsense :),skinuo me je kao admina u 2 blogspot bloga ,imam dokaze da su moji(mogu da im prilozim ID kodove iz analitike,takodje blogove sam ranije verifikovao sa webmaster tools.Imate li kakav predlog ?

Pretpostavio sam da si nekom dao Admin privilegije pa te uklonio sa liste… JBG, nije to tek balkanski mentalitet, desavalo se dosta ranije i u civiliziranim sredinama, dok jos nismo znali sta je internet.

Vezano za pitanje sta dalje, pa jedino da te dokaze prilozis putem neke korisnicke forme na Google, pa da ti vrate blogove ako je moguce, pa jos bolje da baniraju lika koji te “hakirao”.

Hvala na odgovoru,Nije uradio to vec je dok je kontrolisao mail ubacio sebe kao moderatora na blogspot,da bi mene nakon toga skinuo…Imam njegovu IP adresu,tako da mi se svidja ova stvar oko “baniranja”

Vraćeni su ,i blogovi,posle 45 dana,i to preko adsense podrške i podacima iz Webmaster tools ,gde je ostavio svoj mail…:slight_smile:

Hvala na izvještaju i čestitke na uspjehu! :slight_smile:

Haker je dobio ban od adsense :slight_smile: ,eno traži novi račun na svom fb zidu !!!:slight_smile:

Takve bi trebalo javno prozvati kao i sve kriminalce.

Sada su i oglasi puno uredniji :slight_smile: