Ultimate Member plugin - problem

Pozdrav kolege,

imam problem sa pluginom Ultimate Member… stranica “register” na kojoj bi se članovi trebali registrirati mi uporno izbacuje 404 error.
Oni nemaju support za free verziju plugina, a ja više stvarno nemam pojma do čega bi to moglo biti… sve druge stranice vezane za plugin rade. Npr kada se prijavim na stranicu sa svojim starim računom, profil i sve ostalo se prikazuje kako treba.

Ima li netko ideju do čega bi to moglo biti?

Unaprijed hvala! :slight_smile:

Jednom sam zbog 7 dolara s CodeCanyon-a trazio free verziju neke scripte par dana (tamo prije 6-7 godina) … nasao, zafrkao se, i onda izgubio jos par dana da sve to “uklonim” - od tada “istrazim, pa kupim rjesenje”

Znam… nekome je 39 dolara puno za placenu verziju ovog tvog plugina - ali zivci nemaju cijenu!

Nisam mislio da nemaju podršku za free verziju jer sam uzeo negdje nulled plugin… nego jer mi ne radi njihova free verzija (službena)

To se “kulturno zove” - tjeranje da kupis full verziju…

Iz iskustva sa svojim server adminom znam da mi je uvijek najtezi problem NJEMU objasniti STA JE USTVARI PROBLEM! :slight_smile:

Kada nakon par sati skonta sta trazim … onda je lako :slight_smile:

Loš im je način tjeranja… s obzirom da im free verzija ne radi i nigdje na internetu ne mogu pronaći rješenje problema :smiley:

1 Like

P.S.
Kada isti plugin instaliram na svoju drugu stranicu, sve radi perfektino… a nigdje u postavkama stvarno ne mogu pronaći do čega bi to moglo biti? :confused: