Uzea bi server sa 64 giga ddr4 rama, skylake i7, 2 tb nvme ssd, alma linux, whm/cpanel, cloud linux, lightspeed unlimited. Imamo imunify, wp toolkit. Server bi inicijalno ojačao stručnjak iz configserver security & firewall i stavio sve njihove dodatke. Ovo je setup koji se već pokazao bez greške. Nikad nikakvih problema, load spike-ova, malware-a, spam aktivnosti.
Naravno, uvjet je sve up-to-date. Što je jedan klik preko wp toolkita. Znači treba imati licence za pluginove, teme i buildere. Ja imam dosta licenci već, wpml, acf, gridbuilder, elementor pro, fluent form etc. etc. Teme ako istu koristite za više ne treba licenca za svaku, dosta je imat jednu da se može preuzet i onda ja to mogu automatski instalirat na više instalacija.
Znači ja bi bio super admin i brinio se o svemu a vi bi imali reseler whm račun sa svojim klijentima. Tko je zainteresiran i tko ispunjava gornje uvjete neka se javim pa ćemo se dogovorit. Ako imaš 30 wordpress intalacija, 100 ili 200 a želiš najbolje za svoje klijente što novac može kupit, dogovorimo se i oboje profitirat.
Jedina caka je što je server u njemačkoj ali to je druga najbolja lokacija za server nakon RH.
Ako nema interesa iću na 32 giga i 2x500SSD, možda ću morat DDR3, ssd nije nvme, i5 umisto i7 itd. Šta ga dere ovaj cpanel…