Ultimativni hosting - co-op wanted

Uzea bi server sa 64 giga ddr4 rama, skylake i7, 2 tb nvme ssd, alma linux, whm/cpanel, cloud linux, lightspeed unlimited. Imamo imunify, wp toolkit. Server bi inicijalno ojačao stručnjak iz configserver security & firewall i stavio sve njihove dodatke. Ovo je setup koji se već pokazao bez greške. Nikad nikakvih problema, load spike-ova, malware-a, spam aktivnosti.

Naravno, uvjet je sve up-to-date. Što je jedan klik preko wp toolkita. Znači treba imati licence za pluginove, teme i buildere. Ja imam dosta licenci već, wpml, acf, gridbuilder, elementor pro, fluent form etc. etc. Teme ako istu koristite za više ne treba licenca za svaku, dosta je imat jednu da se može preuzet i onda ja to mogu automatski instalirat na više instalacija.

Znači ja bi bio super admin i brinio se o svemu a vi bi imali reseler whm račun sa svojim klijentima. Tko je zainteresiran i tko ispunjava gornje uvjete neka se javim pa ćemo se dogovorit. Ako imaš 30 wordpress intalacija, 100 ili 200 a želiš najbolje za svoje klijente što novac može kupit, dogovorimo se i oboje profitirat.

Jedina caka je što je server u njemačkoj ali to je druga najbolja lokacija za server nakon RH.

Ako nema interesa iću na 32 giga i 2x500SSD, možda ću morat DDR3, ssd nije nvme, i5 umisto i7 itd. Šta ga dere ovaj cpanel…

Server koji kosta cca 20e najbolje za klijente?

Consumer grade RAM, CPU, diskovi, pod pretpostavkom sve prethodno koristeno (ako pricamo o Hetzner Server Aukciji ili EX).

Frajeru pod hitno mjenjaj profesiju :slight_smile:

1 Like

Znači za webmajstore koji imaju više wordpress instalacija kao što sam ja.

Koji se ne žele zamarati hostigom, žele samo radit. Ali pošto imaju više instalacija žele i dodatno zaradit sa hostanjem.

Ja ću vam dati diska koliko vam treba. Nemate limit na wordpress instalacije, mail račune, baze idr. Ja ću vam raditi update i sigurnosne zakrpe. Znači managed hosting. Uvjet je jedino da imate sve licence za teme i za pluginove a ne da koristite nulled. Opet ponavljam imam puno lifetime licenci tako da i tu možete profitirat.

Ako zad imate mjesečno toliko i toliko troškova za hostanje, ja ću vam ih snizit - ali osim toga ćete moći svojim klijentima ponuditi najbolje, što znači povećat cijenu. Pogledajte cijene lighspeed servera u RH. Meni će svi moji klijenti platit više godišnje bez problema. Minimalno ali puta toliko i toliko klijenata je godišnje toliko i toliko. Jer će mu se stranica sa temom iz 2013. otvarat munjevito. Neće imat A ocjenu na GTmetrixu ali će ocjena na pagespeed insighsu biti super i ponašanje u praksi odlično.

Znači ovo nije shared ili VPS.

Ovo je dedicirani server sa 64 giga ddr4 rama, skylake i7 quad-Core, 4 x 4,0 GHz, 2 (ili 4) tb nvme ssd, 1 gigabitna konekcija bez limita na promet. DE (EU) server. Datacentar sa kojim radim od 2015. Ali sami hardware je najjeftinija stavka iako nije to jeftino kako neki navode. Whm, cloud linux i lightspeed unlimited. Sigunornosni dodaci, backup, imunify360, inicijalno osiguravanje servera, napredno keširanje.

Najbolje što novac može kupiti.

I sad koliko vi plaćate za svojih 10, 30-tak, 100-tinjak, 200-tinjak wp instalacija? Oćete 100 giga prostora, 200, 500? Javite se pa ću vam reći koliko ćete plaćati ovdje. Samo pošteni i uredni webmajstori.

E, da. Imam skoro sve certifikate sa cpanel university, značinja sam root server admin. Nisam otvoria ticket na cpanel supportu godinama. Ali imam i super admina koji je baš linux guru specijaliziran za web hosting i whm ekosustav, u slucaju hitnih intervencija idr. Sve će bit jasno ako se upoznamo bolje.