Unpublished problem s Facebook stranicom - spreman sam i platiti

Imam problem sa Facebook stranicom, koju FB iz nekoga razloga skroz deaktivira.

Riječ je o jednom edukativnom projektu koji vodim, o zaštiti okoliša, dodao slike, opis, kontakt, prvi sadržaj, stara stranica par dana i FB iz nekoga razloga svakih par sati deaktivira stranicu. Svakih 5 minuta sam u opcijama i vraćam ju u život.

Niti kažu gdje griješim, niti ih mogu kontaktirati, a svakih par sati je unpublished.

Spreman sam platiti dogovoreni iznos onome tko riješi problem!

IMAM PROBLEM, FACEBOOK STRANICA MI JE BLOKIRANA VEĆ 3 MJESECA.
NA VRHU STRANICE MI PIŠE: (Your Page has been unpublished), da li zna neko rijesiti ovaj problem. Spreman sam i platiti.

Ono što (ne prvi put) savjetujem svim Forumašima, pogotovo novim je - više koristiti tražilicu gore desno. :wink: Hvala što si, uz moju malu pomoć, učinio baš tako. :smiley:


O tome smo pričali više puta. Tebi se Arko izgleda ne piše ništa dobro: :o:

Pa meni se desilo da mi stranicu sakrivaju, ali sam je mogla rucno ponovo objavit. To se desavalo u prva 2 mjeseca od pravljenja stranice, prije toga nikad nisam imala stranicu, niti sam bila admin, a page quality je bio ok.

Pozdrav, Dali :slight_smile:
Imam jedan problem što se tiče FB stranice, naime, danas mi je došlo obavještenje
“Intellectual Property
Haris’s content was removed by Facebook for going against our Community Standards.
Notified September 23, 2019” a u detaljnom opisu piše;
“After December 22, 2019, this post will be replaced by a description of the content we removed.”

Šta to sada znači?
Da li će mi FB sada smanjiti reach i na stranicu postaviti neku zabranu, i šta će se desiti kada dođe 22 Decembar, da li će mi stranica se vratiti na “zeleni” gumb gdje je sve okej?

Smanje reach svakako, vratit ce se na zeleno, ali ne smijes u ova 3 mjeseca primit prijavu i tako nesto, ako imas neke video zapise za koje mislis da su tuđi bolje ih izbrisi. Jer sigurno ti je i ta prijava dosla zbog videa, ili muzike u zapisu. I ako slucajno opet primis opomenu zbog posta(videa(slike, posalji na pregled njima ponovo, nikad nemoj PRIHVATIT opomenu, samo salji opet na pregled. Meni je nedavno doslo za video, ali sam poslala ponovo na pregled i poslala im i email da je video kad sam ga ja preuzela bio pod Creative Commons licencom, ponistili su prijavu i izvinuli se. Et , ako je sta ovo moje blebetanje pomoglo :joy:

1 Like

Hvala ti puno, znači pozitivu si mi unijela sada potpuno, mislio sam da će tako ostati vječno -,- a i nadam se da će i ostalim korisnicima ovo biti korisno. :sunglasses:
Sve će poduzeti što si napisala i mislim da imam nekoliko još videa koji mogu biti sankcionisati na isti način, tako da ću ih delete odma i da riješim problem, još jednom thanks for this! :heart:

1 Like