Upit o zaradi na Instant Articles?

Pa to je identična situacija kao prošlog ljeta, mislim da je sedmi mjesec u pitanju.

Pisalo neko vrijeme ‘PAID’ pa sjelo tek 22 ili 23. Ali zato mene ubijaju doslovce.

Naime, meni pise ON HOLD iz nekog razloga. Nisam bas nista dirao u postavkama i nije mi jasno zasto mi to pise. Ima li netko mozda nekakvo rjesenje? Jucer sam jedva poslao poruku instant articles ekipi na fejsu iako sam morao proci neko cudno verificiranje da sam to zaista ja. Nevjerojatno kako otezavaju…

Koliki vam je cpm…

Pozdrav. Koliko treba vremena proci da fb odobri IA. Prosle srijede sam posla jos nista.

Negdje sam citao 10 dana jeli radni ili

Pise 10 dana kod njih, ali nekad to zna otici i na mjesec… Facebook je to, nisu od rijeci

Poštovanje svima,

Nakon što sam izgubio pravo na monetizaciju na Instant articles, već neko vrijeme pokušavam ponovo da dobijem dozvolu slanjem onih molbi.

  1. marta dobio sam ovu poruku:

“Thank you for submitting an appeal. We’ve reviewed your appeal and have decided to allow your Page to monetize on our platform.
If you have previously on-boarded to any of our monetization features, there’s no action needed on your part to regain access. You can expect to automatically regain access within 48 hours.”

Međutim prošlo je skoro 5 dana, a ništa se ne dešava. I dalje stoji poruka “You’ve Lost Access to Monetization”

Stoji mi i poruka kao da moram da treba i 10 članaka poslati na provjeru, ali RSS feed sa wordpressa neće da povuče u Production articles, niti imam ono dugme za update. Probao sam i preko buildera da kreiram neke članke ručno i da ubacim preko koda, ali stoji mi Saving i ništa se ne dešava poslije toga. Niti dobijem poruku da je sačuvano, niti da ima neki error.

Ne znam više šta da pokušam, ako ima neko neki prijedlog neka napiše… Hvala.

Samo ubaci clanke i ne brini se , a dok ti provjere moze proci i mjesec dana jer prije su provjeravali kroz par dana, a sad i mjesec se oduzi kako kome. Sretno

Ima li jos neko problem oko statistike za tekuci dan? Naime mogu da vidim zaradu za sve dane osim za danasnji. Danasnju zarada mogu da vidim tek sutra kada krene obracun za naredni dan. Ne kontam…

isti problem danas :smiley:

Od početka meseca do danas imam taj problem i izgleda su potpuno promenili način obračuna, vreme itd. Ne mogu da verujem koliko rade u poslednjih par meseci i stalno prave neke promene

Sad kad vidim koliko se patite,mene su na vreme izbacili iz IA zbog malog saobracaja.Samo mi je falilo da se pored adsense i youtuba strecam i zbog IA.

Pozdrav,
ako ima neko da pomogne sa problemom vezanim za " You’ve Lost Access to Monetization" gdje je između ostalog uključena i zabrana monetizaciji Instan articles. Posle dobijene poruke da sam izgubio pristup monetizaciji na FB poslao sam “appeal” međtim oni su mi zatvorili slučaj bez da sam im išta objasnio. Slučaj je zatvoren uz poruku " This post goes against our Community Standards on nudity or sexual activity"
CLOSED
Znam daje njihova greška jer nisam prekršio standarde (provjerio sam video koji je sporan) , ali nemam kome da poslajem poruku-appeal, jer kada se kuca “appeal” tamo piše da je dozvoljeno samo jednom posalti “appeal” (“Please only submit one appeal at a time.”), pa se bojim da ako pošaljem još jedan da će me blokirati !?
Šta sa radim ? da li postoji “neko živ” sa kim se može razgovarati na FB osim da mi one "automatske mašine šalju skoro pa iste odgovore?
Hvala unaprijed na odgovoru (ako ima neko d može pomoći)

Nekada ranije sam pitao, ali da pokušam opet :slight_smile:

5-6 stranica, ukupno 2.2 miliona fanova.
Recimo da je tip fanova ovakav:

Stranice su manje viš aktivne, ove po 400k lajkova imaju preko 1k lajkova po objavi, sigurno može i više uz dobar sadržaj, iako nisam imao toliko vremena da održavam, uvijek su bile minimum 3 objave slika dnevno.

Šta se može očekivati sa zaradom? Sa prodajom stranica, koliko?

Ponekad mi se jave u inbox sa nekim ponudama od 2-3k$ mjesečno za reklamiranje stranice boredpanda, ali mi taj iznos nekako predobro zvuči da bi bilo istinito.

Ubaci slike na forum…

Vodi racuna, tako se kradu stranice. Ne klikci ninakakve linkove, aplilacije.
Ako si zainteresovan ja mogu da ti ponudim saradnju. Ako si zainteresovan javi se.

Cuvaj se i onih sto nude pomoc,isto su opasni.Trazice linkove stranica,reklame besplatno…

Taj sto hoce da se reklamira za tu lovu,sigurno mu se isplati 10 puta vise.
Mozda je neki aff link.

To aludiranje na mene bi mogao da obrazlozis dokazima a ne da lajes bzv. O mom postenju i mom radu na ovom forumu moze da potvrdi veliki broj ljudi. Zato te molim da ubuduce ne lajes bez dokaza :wink:

Ko je pisao o tebi,sto si umislio da si ti najvazniji.
Pisem iz licnog iskustva kada sam nudio youtube monetizovan kanal,push notifikacije i zarada preko video snimaka i kako su mi u porukama trazili link od sajtova jer kao hoce da kupe i pomognu.
Na temi nisu pisali ali su me u porukama smarali za linkove,zato sam naglasio da se cuva takvih.

HAHa cim se pronasao u tome mulja nesta 100%

2 Likeova

I ja mislim isto :smile:
A FB mi nije primarni izvor :smiley: