Upoznajte hrvatskog Zuckerberga

Dariju je tek 25 godina, a novi projekti rađaju se iz dana u dan. Krenuo je izražavanjem svog mišljenja i potaknuo tisuće da učine isto. Nakon revolucije bloga, nije stao. Pravu poduzetničku ideju iskoristio je u pravo vrijeme i Hrvate zaludio portalom za igre.

Tipkovnica i miš njegov su zaštitni znak, ‘oruđe’ koje ga je smjestilo na vrh uspješnih mladih poduzetnika. Istraživanje svijeta iza stakla monitora počelo je u dječačkim danima. ‘Baš se sjećam kad sam došao s mora doma, zablještao je monitor. I danas kad odvrtim taj film, vidim da je to bila ljubav na prvi pogled’, izjavio je Dario Markuš o svojim internetskim počecima. Iz čitanja informatičkih časopisa i proučavanja tržišta, hrvatski Zuckerberg, stvorio je nešto novo.

K’o grom iz vedra neba u glavu, odlučio sam da idem pisati svoj dnevnik na netu. Zvao sam ga Dario’s reality show. Doslovce sam pisao kad idem na WC, s kim pričam, o čemu pričam’, izjavljuje Dario o počecima blogova kada nije ni slutio da će svojim piskaranjem začeti cijelu blogersku kulturu u Hrvatskoj.

Osluškivao je tržište, spojio hobi i znanje te prije sedam godina pokrenuo uspješan biznis. Tako je nastao portal koji bi se ove godine trebao popeti na listu 20 najuspješnijih hrvatskih stranica. Blog.hr rođen je pod sretnom zvijezdom, kaže.

U svijetu poduzetnika na prepreke nije naišao te izjavljuje: ‘Kad smo radili Blog.hr, to su bile neprospavane noći, po dva dana ne spavaš. Jednostavno se moraš žrtvovati, svoje slobodno vrijeme, svoj privatni život i push, push, push, to je jedina tajna uspjeha.’ Dario se odmetnuo u privatne vode, sam je svoj gospodar, a upornost i sreća od njega su stvorili uspješnog poduzetnika i to sa samo 25 godina.

[color=“Red”]Da ne čitate, sve što piše pogledajte i videu:[/color] KLIKNI OVDJE

Na boldani tekst sam pišo od smijeha :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

da hrvatski zuckenberg hehe…čime se sad bavi ovi lik? blog.hr je koliko znam u vlasništvu noveTV, a prije bio monitorov ako se ne varam :slight_smile:

sad ima igre.hr

:hmmmmmm:

Lik radi u novoj tv i oni su napravili članak o njemu :slight_smile: Nije da nema ništa u njemu, al ima i sreće. Krenuo je prije 10 ak godina i dobio domenu blog.hr, pola uspjeha mu je bilo zagarantirano samo time, uz to nova tv i monitor mu promoviraju sajtove.

Ne sviđa mi je jedna stvar kod njega, sječam se da je negdje rekao u nekom intervju ili mailu da će njegov sajt igre.hr ubrzo biti prvi za pojam igre pa da će onda biti to dobar sajt. Ono lik je sa milion posto sigurnosti tako to puknuo, kao da je vlasnik google-a u najmanju ruku.

Vrlo vjerovatno i hoce jer ima ima najbolju mogucu domenu za trazen keyword i sto je jos vaznije podrsku medija i velikih stranica poput forum.hr, blog.hr gdje je vec linkan. Prakticki ima besplatnu reklamu koju bi mi morali masno placati.

Neće prvo, hoće među prva 3. Prvo mjesto je gotovo nemoguće barem na neki rok od sljedećih 5 godina. To su pojmovi koji su zabetonirani od strane googla i ne pomaže tu puno toga.
Za pojmove koji su manje traženi to nije tako.

Kod takvih pojmova nisu presudni linkovi za prvo mjesto, nešto drugo je tu najbitnije googlu.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja