Upwork buildanje profila

Ako ima netko account na upworku kao poslodavac. Placam uslugu da kreira posao i odabere mene kao izvodaca i da mi ocjenu. Ja placam sve troskove plus provizija za vas. Samo pouzdani i stari clanovi. Isto tako mogu uzvatit uslugu sa drugog accounta da si malo poboljsamo rating.

Daj na poruku info sta i kako.

Da znaš koliko samo rizikuješ za te neke novce na mjesečnoj bazi. Freelance je pun copyright problema i sličnih stvari, a freelanceri to sve plaćaju iz svog džepa. Ukratko, može raditi šta hoće, i legalno i ilegalno, a ti ćeš biti odgovorni.

Također, Upwork je dozvoljen u Kini, a tebi je u mailu vjerovatno napisao da nije :wink:

2 Likeova

Upravo.

Meni se isto stalno javljaju kinezi i rusi sa istom ponudom ali idu na blok odmah :slight_smile:
Samo mi nije jasno kako me pronadju, jer nisam stvarno dugo aktivan na Upworku i mislim da mi je profil skriven od javnosti.

Mozes li malo pojasniti.
Jer ako programer napise kod da rijesi neki problem ili napravi website,
ili dizajner kreira dizajn za web/mobile app koji nije kopiran, sta tu moze biti sporno?
Mozes li navesti primjer nekog problematicnog slucaja

sve te prijave koje dobijate, skupite ih, pa se moze kreirati jedan solidan outsource tim, kinezi su dobri kao i rusi, odlicna cena kvaliteta/cena usluge, ali s obzirom da su obe zemlje ogromne zavisi odakle su, nije isto senior iz Sibira ili Moskve nekada je i po 10x razlika u ceni.Mada ja vise preferiram ruse jer su multi praktik sve znaju od C# do php .

Samo je pitanje razine kvalitete. Svacega ima.

Bljump…

Bump…kkjjkhgfhfh