USB problem s misem ( ljeva tipka pravi dvoklik )

Kada kliknem misem ljevom tipkom jednom on klikne po dva puta ( nekad ne, vecinom da ), kad selektiram tekst i pustim ljevu tipku on se ponasa ko da sam kliknio i makne se selekcija, probo sam druge miseve ista stvar, probo sam prebacit s ljevog klika na desni i sve normalno selekria tekst i sve 5, opet vratim na ljevu tipku i opet problem. Cak sam i novi windows stavio i novi mis kupio i opet isto.

Dali ima kaki program da se moze pogledat dali je do drivera ( obican usb mis ), ili hardwera ali ne vidim problem da bi bio na maticnoj kad radi sve ostalo na tom USB utoru i na drugima.

Imaš li nešto wifi spojeno u blizini. Ja sam nedavno imao intervenciju na jednom pcu koji je gluposti radio. Ispostavilo se da wifi miš radi sranja.

Nemam nista takvo, samo mi wi-fi na modemu upaljen, ali mis je najjobicniji USB na kabal Speedlink 35kn.

A dali miš radi dobro na drugim usb portovima? Može biti da je port otišao ali ne totalno

Ides u device manager pa na mouse pa properties. Tamo imas za odabrat hoces dvoklik ili samo jedan klik.

Možda je ovo uzrok problema :slight_smile:

Inače ne isplati se štedjeti na tome, uostalom ne znam kako radite s tako laganim miševima?

1 Like

Sad sam spojio na prednji USB port i radi ok.

Probo sam i to u opcijama misa i opcijama foldera isto da dvostruki klik otvara mapu i sve postavke ok,

Pa imo sam od logitecha g300 gaming pa je oso poceo isto klikat po 2 puta, a bolje sam uvijek prolazio s jeftinijim misevima nego sa skupima, na jeftinijima jedino ode tockic.

Ja koristim ovaj model i mogu reći da vrijedi svake lipe, već gotovo više od 3 godine me služi. Punu dodatnih opcija. Čak bi volio da je još malo teži.

Malo ti je skup :smiley:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgigabyte+M8000X+mouse.TRS0&_nkw=gigabyte+M8000X+mouse&_sacat=0

A ja kolko klikam s misem izlize se ljeva tipka. :smiley:

Tako sam kupio ovaj mis

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XLogitech+G300+mous.TRS0&_nkw=Logitech+G300+mouse&_sacat=0

i poslje godinu dana otiso. Pa mi je bolje kupit za 35 kn za godinu dana drugi i izadje te jeftinije a sluzi me isto ko i taj tvoj :smiley:

U svakom slučaju jeftinije od sindroma karpalnog kanala :smiley: IMO

Jedino to :smiley:

A sad cu bas probat i drugi mis vjerovatno radi :smiley: na prednjem USB portu.

Do matične je ovo s mišem, dali postoji neka mogućnost da se to popravi, flasho sam i bios na najnovi verziju, opet novi windows bez ikakvih drivera isprobo i opet isto, znaci USB portovi, samo neznam kako ostale komponente koje okacim na USB rade ?

Rade jer ne koriste signale koje miš koristi. Ja trenutno čekam PC iz servisa, pod garancijom je DELL i ne rade mu USB. Sve ostalo normalno funkcionira. Meni još malo zeznuto što je OEM Win na njemu ali se ne zamaram. Neka srede šta god treba.

Jel postoji ista da se nakaci u postojeci usb a da radi normalno preko toga ?

Ma kupi pci ex karticu sa USB portovima. Najbolje rješenje

1 Like

E vidis to mi treba, jednostavno a korisno :smiley:

Evo je https://www.conrad.hr/4-portna-USB-3.0-upravlja�ka-kartica-PCIe-Renkforce.htm?websale8=conrad-hr&pi=1211115

Ma najbolje i bezbolnije rješenje.