Uvrnut problem prilikom paste-ovanja teksta iz Worda u Wordpress

Dešava mi se jedan uvrnut problem prilikom paste-ovanja teksta iz Worda u Wordpress. Naime od jednog pisca svaki tekst koji mi pošalje u wordu izgleda normalno, sve je okej formatirano i kada ga paste-ujem u word onda ima nekako malo drugačiji font, tj neka slova kao da su za nijasnu veća od drugih itd. Tom prilikom se onda ni adsense oglasi ne prikazuju na takvim tekstovima.

Probao sam sve živo menjati, i paste-ovati kao Text samo, i kopirano iz tog word dokumenta u običan notepad pa odatle paste-ovati u Wordpress itd itd, i svaki put isto uradi sa izgledom teksta i oglasi se tu ne prikazuju.

Imao sam sličan problem sa još jednim piscem pre par meseci. Potpuno ista situacija, samo sam tad mislio da je to jedinistven slučaj, a sada vidim da se to opet dešava.

Ima li neko ikakvu ideju šta bi to moglo biti?

Stavijam ispod i 2 slike da vidite kako to izgleda. Na prvoj je to gde pobrljavi i neka slova stavlja za nijansu veća, a na drugoj slici je kako normalno izgleda.

capture1capture2

Pogledaj u text editoru u WordPressu gdje ti je text…klikni na code pa pogledaj da li ima kakav code…ali ne bi trebalo ako si kopirao iz notepada

Da, sve sam to probao i čisto je, a problem neverovatno dolazi sa Fiverra. Svi tekstovi primljeni sa Fiverra u wordu vuku taj problem. Neverovatno koliki je Fiverr shi*.

Ako ti čisto onda nema veze s tekstom nego je do teme itd barem ja tako mislim

Ako si narucivao tekst onda ti posalju takav da ne mozes vidjeti da je kopiran, ta slova nisu zapravo ta slova vec neka druga koja samo slice, jeftina fora (napisi sam taj tekst koji su ti poslali i onda ga ubaci tamo gdje provjeravas jesu samo copy paste tekst i vidit ces odakle je kopiran)

6 Likeova

Kako je @Veritos napisao. Netko te mulja

1 Like

E svaka vam čast ljudi, hvala na rešenju. Posle toliko godina rada i iskustva, opet se desi da nasedneš kao ovca. Smešno mi i tužno u isto vreme kako sam ispao glup :smiley:

2 Likeova