Vaša preporuka za wp temu - news portal

Pozz ekipa,

koja je vaša preporuka za plaćenu WP temu za news portal da ima sve što je potrebno za pristojni izgled (i prigodna mjesta za oglase - adsense)

1 Like

Imam MH Magazine, kupljena lagalno, koštala je kolko i sad, 49$ + VAT (porez), ne koristim ju. Meni je tema odlična za news portal.
Javi se na PM ako te zanima pa se dogovorimo.

Za te pare i nije neki dizajn ako ćeš iskreno imaš i boljih na themeforest.net

1 Like

https://themeforest.net/item/newspaper/5489609 - puno demo-a, brza, dobar builder

1 Like

Pa i nije, al je pregledna i funkcionalna sa hrpom gotovih integriranih rješenja, kaj mi je bitnije od neke šminke. Bitniji je sadržaj, može kupit najljepšu temu na svijetu, ako je sadržaj loš, đaba mu najljepša tema.

imam nešto slično tome s theme egg.

ali dosta limita ima pošto nisam neki programer.

pa pogledam malo šta i kako jer bi htio nešto promijeniti - full responzive jer je 95% korisnika putem mobitela na webu.

Džaba ti i najbolji sadrzaj na svijetu ako sam dizajn ne da gledati u sadržaj. Kada uđem u “dječije news sajtove” muka mi bude nema mi napretka po 3-4 dana.

Ne pričam o takvim krajnostima, a ti mi uporno pokušavaš nametnut svoje mišljenje. Nisam rekao da dizajn nije bitan nego da je sadržaj bitniji, barem meni. Kaj je bitnije tebi, to je tvoja stvar i to me uopće ne zanima. Javio sam se čovjeku s željom da pomognem, vjerojatno bi mu dao tu temu i za đabe. Ne da mi se raspravljat o tome kaj je kome bitnije, nema smisla. Pokretaču teme poručujem da se javi ak želi navedenu temu, dam ju besplatno. Ak se javi, super, ak se ne javi, opet super. :slight_smile:

2 Likeova

Zadnja 2 updejta na Newspaper od tagdiva su drama. Mi koristimo. Nismojos sve nove funkcije ubacili. Ali najbitnija nam je sto kad udjes u clanak jedan ides i slajdas dole i dole koliko kod nastimas. Ko fb :sweat_smile:

Baunce rate: 2.6%
Stranica po sesiji:4

2 Likeova

znači isplati se tih 60$

1 Like

Koriatilismo i imamo i dalje (ako kome treba) newsmag i jos par tema za portale. Sve su placene.

Ali newspaper sa novim vlasitim claudom predizajna (preko 1000 blokova, tema itd) ne moze niko vise pobjediti.

:flushed: :flushed: :flushed:

1 Like

Vjeruj i meni je nerealno.

1 Like

svaka vama čast majstore, samo naprijed :muscle: :muscle: :muscle:

1 Like

@Melem Znaci homepage vam je samo tagdiv cloud?

1 Like

Sve je tagdiv. Razni blokovi ali smo kao bazni predlozak uzeli neli demo da ubrzamo pa testirali. Kljucno je u biti ovo kad udjes u clanak neki, da ti scrola sole jos clanaka, sada smo stavili 5 jer do proslog updejta nisi mogao odvojiti post tamplate po kategorijama, sada mozes i to. Pa odvojimo ovih dana. Za sada smo samo aport odvojilo jer je klijent zelii banner na toj kategoriji :grin:

Drug, evo ti ova tema free, nismo je nikad ni koristili. A vidim ima i ona scroll post opciju u zadnjem updejtu.

49 $ Nije free xD …

Nisam se dovro izrazio. Mi smo je platili vec i dajemo je free :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Daj mi je necu se ljutiti :’)

1 Like